Hava sıcaklığı arttı ondan olabilir biraz tozlanmış olabilir kartAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kart yeni kart 2 ay oldu kartı alalı bu kart ilk aldığım zaman 80 dereceyi geçmiyordu şimdi neden 85 derecelere çıkıyor olabilir ?
Basınçlı hava üfleyiciler var tam adını unuttum yoksa saç kurutma makinesi ile üfleyin sonrada hafif nemli (çok değil) bir bezle kartı nazikçe silin eğer kartınızın arka plakası yoksa arkayı silmeyinpeki tozu nasıl silebilirim ? Bi tavsiyeniz varmı?
Komprasör var hocam itopya da. Ondan mı bahsettiniz?Basınçlı hava üfleyiciler var tam adını unuttum yoksa saç kurutma makinesi ile üfleyin sonrada hafif nemli (çok değil) bir bezle kartı nazikçe silin eğer kartınızın arka plakası yoksa arkayı silmeyin
Evet ama o kadar para vermenize gerek yok kartınızın modeli nedirKomprasör var hocam itopya da. Ondan mı bahsettiniz?
Soruyu ben sormadım hocam. Sizin sadece ismini unuttuğunuz şeyi söyledimEvet ama o kadar para vermenize gerek yok kartınızın modeli nedir
Hee doğru siz konu sahibi değilsinizSoruyu ben sormadım hocam. Sizin sadece ismini unuttuğunuz şeyi söyledim![]()
Xfx rx 570 4gbEvet ama o kadar para vermenize gerek yok kartınızın modeli nedir
Kasa çok kötü yan tarafi açık kullaniyorum oyuzdenrx 570 kartına göre biraz fazla değilmi ısı sadece benmi böyle düşünüyorum birde kasanın hava akımı yeterlimi markası nedir
Xfx rx 570 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa çok kötü yan tarafi açık kullaniyorum oyuzden