1080p 5dk yapabilirsin. Sıcaklık durumunu verdiği değeri gözlemlersin.Yeni RX 580 aldım, furmark testi nasıl yapıcam ve kaç dakika tutucam?
Benim monitörüm 1360x720 fakat ayarlarda o seçeneği bulamadım, Furmark1 mi 2 mi kurmalıyım1080p 5dk yapabilirsin. Sıcaklık durumunu verdiği değeri gözlemlersin.
Tabi oyun testleri de yapmanı öneririm. Girer oynarsın. Aldığın değere bakarsın.
RX 580 Nitro+ Special, stock macun ve kötü kasa ile maks. 80 derece nasıldır? Fan ve kullanım %1001080p 5dk yapabilirsin. Sıcaklık durumunu verdiği değeri gözlemlersin.
Tabi oyun testleri de yapmanı öneririm. Girer oynarsın. Aldığın değere bakarsın.
Kart hiç bakım görmemi mi ? Yani hiç içi açılmadı mı ?Benim monitörüm 1360x720 fakat ayarlarda o seçeneği bulamadım, Furmark1 mi 2 mi kurmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
In
RX 580 Nitro+ Special, stock macun ve kötü kasa ile maks. 80 derece nasıldır? Fan ve kullanım %100
(Furmark süre tuttu, 5dk yapamadım %100 olunca otomatik çıktı)
Bakım yapmanı öneririm 70 derece civarına gelecektir. Şöyle bir macun iyi olur.Hiç açılmamış, etiketler üzerinde
Ne zaman uygun olursan o zaman yapabilirsin.Ne zaman yapmalıyım? Şuanda bütcem çok yok