Açıldı sıkıntı yokta neden böyle olduki ekran kartını test etmem gerekGüç kes baştan aç kabloyu çıkar tak
86 dereve ne hocam hanamdamı furmark testi yapiyorsunFurmark testi sırasında ekran kartı 86 dereceye çıkınca bu hata geldi şimdi PC ikide bir aynı hatayı gösteriyor, masaüstü ne girilmiyor
Alıntıyı görüntüle
Yine aynı hata 86 dereceye çıkıncaBir daha yap
Valla Diyarbakır sıcak86 dereve ne hocam hanamdamı furmark testi yapiyorsun
Kartında hata olsa daha farkli bir şey olurdu diye dusunuyorum olay gkfuntuleyiciden ss atarmisin hatalardan anlayan agalardan biri baksın ne oldugu snlaßilirYine aynı hata 86 dereceye çıkınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla Diyarbakır sıcak
Bu hata yı neden veriyor
Furmark testinin fotosunu mu atayım?Kartında hata olsa daha farkli bir şey olurdu diye dusunuyorum olay gkfuntuleyiciden ss atarmisin hatalardan anlayan agalardan biri baksın ne oldugu snlaßilir
Olay gorumtuleyici gibi bir şey var hocam orayi atin birde furmarkta ne kadar sürede mavi ejran yedinizFurmark testinin fotosunu mu atayım?
Teste koydum 6 7 dj sonra 86 dereceye çıkınca bu hatayı verip kendini bir kaç kez yeniden başlatıp PC kendini onarmaya çalışıyor gibi yazılar yazmaya başlıyor, fanlar ara sıra Max hıza çıkıyor bide ara sırada mavi ekran gelip duruyorOlay gorumtuleyici gibi bir şey var hocam orayi atin birde furmarkta ne kadar sürede mavi ejran yediniz
Hocam kart çok ısınıyor ya malesef çok sağlıklı değil kartın macun ve termsl pad yenileTeste koydum 6 7 dj sonra 86 dereceye çıkınca bu hatayı verip kendini bir kaç kez yeniden başlatıp PC kendini onarmaya çalışıyor gibi yazılar yazmaya başlıyor, fanlar ara sıra Max hıza çıkıyor bide ara sırada mavi ekran gelip duruyor
Kimse sormamış kartın marka ve modeli nedir ?Furmark testi sırasında ekran kartı 86 dereceye çıkınca bu hata geldi şimdi PC ikide bir aynı hatayı gösteriyor, masaüstü ne girilmiyor
Alıntıyı görüntüle
Casper G870'i kullandim ben bu sicaklikta 3 4 gün bişi olmamıştı.86 dereve ne hocam hanamdamı furmark testi yapiyorsun
Arkadaşın pc masaüstü galiba tam seçemiyirum laptoplardaki dereceler zaten çok iyiKimse sormamış kartın marka ve modeli nedir ?
Casper G870'i kullandim ben bu sicaklikta 3 4 gün bişi olmamıştı.![]()