Neler Yeni

Furmark testi yaparken sistem komple kapandı

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
2.dakikada 80 dereceye ulaştı.
3. dakikaya doğru 81 derece oldu.
3. dakikada 81-82 derece arası gidip geldi.
4. dakikada sabit 82 derece oldu.
6. dakikanın yarısından sonra 83 dereceye ara ara gelmeye başladı ama genelde hep 82 derece.
Ve FurMark başlarken sıcaklık 45 derece iken 70'e fırladı sonrasında dediğim gibi biraz hızlı bir şekilde 2. dakikada 80 derece oldu şu an sıcaklık 82 derece oldu hotspot 97 derece ve 98 dereceye gidip geliyor ve şu an sistem kapandı.
Test süresi 16 dakika.
Ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Windforce 2 fanlı model.
Kasam:https://www.akakce.com/bilgisayar-k...r-gb-g305mb-4-fanli-atx-fiyati,425448039.html
Ekran kartında bir sıkıntı mı var? Sistem komple kapandı 16. dakikada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Father
Kapanır kanka 100 derecede otomatik kapanıyor benim bilgisayarda bu şekilde 100 dereceye gelince kapanıyordu bu olay şeklinde 2 ay takıldım sonrasında bilgisayar komple yandı bozuldu bende tamir falan ettirmedim uğraşmak istemedim çünkü eskimişti termal pedlerini falan değiştir belki fanlar eskisi gibi performanslı dönmüyor olabilir milyon tane şey var

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aerocool Vx Plus 500W (Sıfır)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanır kanka 100 derecede otomatik kapanıyor benim bilgisayarda bu şekilde 100 dereceye gelince kapanıyordu bu olay şeklinde 2 ay takıldım sonrasında bilgisayar komple yandı bozuldu bende tamir falan ettirmedim uğraşmak istemedim çünkü eskimişti termal pedlerini falan değiştir belki fanlar eskisi gibi performanslı dönmüyor olabilir milyon tane şey var
Ekran kartı 2. el ve kart tozlu biraz içi açılmış daha önceden ve toz temizliği yapılmamış şimdi 82 derecedeyken kapanması biraz beni kuşkulandırdı ona göre iade edeceğim sonuçta 2. El ne olduğu belli iade ederim uğraşmam bi arızası çıkar.
Psu sıfır bu arada.

Sistem açmaya çalışıyorum açılmıyor.
Heh prizi söküp takıp yaptım açıldı iade etmeli miyim? Yoksa gigabyte Windforce iyi soğutmuyor deniyor ondan kaynaklı mı acaba?

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
yiğit karaca
Aerocool Vx Plus 500W (Sıfır)

Ekran kartı 2. el ve kart tozlu biraz içi açılmış daha önceden ve toz temizliği yapılmamış şimdi 82 derecedeyken kapanması biraz beni kuşkulandırdı ona göre iade edeceğim sonuçta 2. El ne olduğu belli iade ederim uğraşmam bi arızası çıkar.
Psu sıfır bu arada.

Sistem açmaya çalışıyorum açılmıyor.
Heh prizi söküp takıp yaptım açıldı iade etmeli miyim? Yoksa gigabyte Windforce iyi soğutmuyor deniyor ondan kaynaklı mı acaba?
soğutmayla alakası yok ya ekran kartının fanlarında bir şey var yada termal macunu değişmemiş

soğutmayla alakası yok ya ekran kartının fanlarında bir şey var yada termal macunu değişmemiş
ekran görüntüsü atabilirmisinz 82 derecedeki halinin furmark testinde

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Joga Bonito
ekran kartı bakım istiyor bence bi macun değişimi iyi gelir

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı bakım istiyor bence bi macun değişimi iyi gelir
Mining yapılmış mıdır ona göre iade edeceğim de hiç iade ile uğraşmak istemiyorum işe gireceğim zaten para biriktirip yeni ekran kartı ve işlemci alacağım.

ekran görüntüsü atabilirmisinz 82 derecedeki halinin furmark testinde
Valla hocam dediğim gibi fotoğraf çekecektim sistem kapandı birden.

Top Bottom