Daha önce hiç ekran kartı içi açmadım kendim temizleyebilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı vermeliyimhocam sıcaklık değerin gayet iyi temizleyip bakımını yaparsan bi 5 6 derece fark eder
hocam el beceriniz yoksa bir profsyonel destek alınızDaha önce hiç ekran kartı içi açmadım kendim temizleyebilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı vermeliyim
trifact kanalında var detaylı bakım rehberi(mining kart videosu)Daha önce hiç ekran kartı içi açmadım kendim temizleyebilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı vermeliyim
Tamamdır hocam temizletsem 75 altına rahat düşermihocam el beceriniz yoksa bir profsyonel destek alınız
Tamamdır hocam sağoluntrifact kanalında var detaylı bakım rehberi(mining kart videosu)
ped-macun-temizlik ile 70in altına düşer hattaTamamdır hocam temizletsem 75 altına rahat düşermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam sağolun
Ped dediginiz internette varmıdır yoksa bilgisayarcıya veriyim bakımını yapsinmiped-macun-temizlik ile 70in altına düşer hatta
kendin ve tornavidan varsa yeter thermalright pedlerini al kullan kartın ped ölçülerine bakıp ama önce videoyu izle emizliğini yap macun ve temizlik şart ped şart değilPed dediginiz internette varmıdır yoksa bilgisayarcıya veriyim bakımını yapsinmi
Tamamdır hocam sağolunkendin ve tornavidan varsa yeter thermalright pedlerini al kullan kartın ped ölçülerine bakıp ama önce videoyu izle emizliğini yap macun ve temizlik şart ped şart değil