Neler Yeni

Yardım Furrylevel z1 takılma sorunu var yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler herkese. Furylevel Z1 aldım Trendyol'dan.
Bir süredir kullanıyorum , valorant oynuyorum. Mouse'a alışamadım ve son zamanlarda takılma sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
İlk defa kablosuz mouse kullanıyorum ve driver'ını yüklemedim. Ayarladan ötürü olabilir mi ? Daha önce kullandığım mouse :
İade edebilir miyim trendyol üzerinden ? herhangi bir kargo vb. para ödeyecek miyim ?
Mouse tutuş şeklim sanırım palm ve fingertip arası bir şey ve bu zamana kadar büyük mouse kullandım.
Başka mouse öneriniz var mı bu bütçede ?

Thadox

80+ Bronze
dongle takılı kasanın arkasına
İşte uzak olduğu için yaklaştırman gerek. Başka kablosuz cihazlar kullanıyorsan bağlantı kalitesi düşebiliyor. Bu durumda dongle ile fareyi yaklaştırmak için o küçük dikdörtgen aparatı yapmışlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutu içerisinde dikdörtgen şeklinde bir şey çıkıyor dongle ona tak kabloyu anakarta tak
şarj kablosundan mı bahsediyorsunuz ? tamamdır , müsait zamanda deneyececeğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte uzak olduğu için yaklaştırman gerek. Başka kablosuz cihazlar kullanıyorsan bağlantı kalitesi düşebiliyor. Bu durumda dongle ile fareyi yaklaştırmak için o küçük dikdörtgen aparatı yapmışlar.
Kulaklığım dongle ile çalışıyor , bir de mouse. Kasanın arkasında koymuştum. Üstüne koyacağım o zaman.
Mcu gibi şeylerden kaynaklanmıyordur değil mi ? Fareye de bir türlü alışamadım , large mouse'a alışkınım bu ise düz.
F/p diye bunu almıştım , öneriliyordu da. O zaman kasanın üstüne mi takayım ?

Thadox

80+ Bronze
şarj kablosundan mı bahsediyorsunuz ? tamamdır , müsait zamanda deneyececeğim.

Kulaklığım dongle ile çalışıyor , bir de mouse. Kasanın arkasında koymuştum. Üstüne koyacağım o zaman.
Mcu gibi şeylerden kaynaklanmıyordur değil mi ? Fareye de bir türlü alışamadım , large mouse'a alışkınım bu ise düz.
F/p diye bunu almıştım , öneriliyordu da. O zaman kasanın üstüne mi takayım ?
Kasanın üzerine takmak daha iyi olabilir ama tavsiyem o aparat olur. Ek olarak driver kurmanız çok önemli. WP destek hattına yazarsanız size driver dosyasını iletirler.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Kasanın üzerine takmak daha iyi olabilir ama tavsiyem o aparat olur. Ek olarak driver kurmanız çok önemli. WP destek hattına yazarsanız size driver dosyasını iletirler.
diğer mouse'larda da böyle driver'ları whatsapp'dan mı atıyorlar ? kendi driver uygulamaları yok mu ?
dosya güvenilir midir acaba ? sırf pc güvenli olsun diye librewolf ve brave tarayıcı + kaspersky + proton vpn kullanıyorum :(

güvenemediğim için yüklememiştim , yüklemek şart mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Gugen
güvenemediğim için yüklememiştim , yüklemek şart mı
Driver'ı yüklemeyi deneyiniz. WhatsAPP üzerinden driver linki alabilirsiniz. Bende kullanıyorum ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kulaklığım da dongle ile bağlı. Ayrıca WhatsApp'tan atmalarının sebebi; driver'ın sadece mouse sahiplerinde olmasını istiyorlar. Başkası virüs koyup biryerlere yüklemesin diye.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Driver'ı yüklemeyi deneyiniz. WhatsAPP üzerinden driver linki alabilirsiniz. Bende kullanıyorum ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kulaklığım da dongle ile bağlı. Ayrıca WhatsApp'tan atmalarının sebebi; driver'ın sadece mouse sahiplerinde olmasını istiyorlar. Başkası virüs koyup biryerlere yüklemesin diye.
peki test edebilir miyim güvenilir olup olmadığını ? bana çok merdiven altı hareketler gibi geldi de.
Türk yapımı ama çinliler üretiyormuş diye biliyorum. Peki iade etsem bu bütçede başka mouse alabilir miyim güzel ? mouse tutuşuma göre ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Gugen
peki test edebilir miyim güvenilir olup olmadığını ? bana çok merdiven altı hareketler gibi geldi de.
Türk yapımı ama çinliler üretiyormuş diye biliyorum. Peki iade etsem bu bütçede başka mouse alabilir miyim güzel ? mouse tutuşuma göre ?
Google Drive linki atıyorlar. Google'ın Virüs taramasından geçti. Kaspersky da herhangi bir uyarı vermedi. Attackshark x3 diye bir mouse vardı bununla eşdeğer tutuluyor. Ona bakabilirsiniz.