Yardım Furrylevel z1 takılma sorunu var yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
455
Selamun aleykum , hayırlı günler herkese. Furylevel Z1 aldım Trendyol'dan.
Bir süredir kullanıyorum , valorant oynuyorum. Mouse'a alışamadım ve son zamanlarda takılma sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
İlk defa kablosuz mouse kullanıyorum ve driver'ını yüklemedim. Ayarladan ötürü olabilir mi ? Daha önce kullandığım mouse :
İade edebilir miyim trendyol üzerinden ? herhangi bir kargo vb. para ödeyecek miyim ?
Mouse tutuş şeklim sanırım palm ve fingertip arası bir şey ve bu zamana kadar büyük mouse kullandım.
Başka mouse öneriniz var mı bu bütçede ?

dongle takılı kasanın arkasına
İşte uzak olduğu için yaklaştırman gerek. Başka kablosuz cihazlar kullanıyorsan bağlantı kalitesi düşebiliyor. Bu durumda dongle ile fareyi yaklaştırmak için o küçük dikdörtgen aparatı yapmışlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Kutu içerisinde dikdörtgen şeklinde bir şey çıkıyor dongle ona tak kabloyu anakarta tak
şarj kablosundan mı bahsediyorsunuz ? tamamdır , müsait zamanda deneyececeğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte uzak olduğu için yaklaştırman gerek. Başka kablosuz cihazlar kullanıyorsan bağlantı kalitesi düşebiliyor. Bu durumda dongle ile fareyi yaklaştırmak için o küçük dikdörtgen aparatı yapmışlar.
Kulaklığım dongle ile çalışıyor , bir de mouse. Kasanın arkasında koymuştum. Üstüne koyacağım o zaman.
Mcu gibi şeylerden kaynaklanmıyordur değil mi ? Fareye de bir türlü alışamadım , large mouse'a alışkınım bu ise düz.
F/p diye bunu almıştım , öneriliyordu da. O zaman kasanın üstüne mi takayım ?

şarj kablosundan mı bahsediyorsunuz ? tamamdır , müsait zamanda deneyececeğim.

Kulaklığım dongle ile çalışıyor , bir de mouse. Kasanın arkasında koymuştum. Üstüne koyacağım o zaman.
Mcu gibi şeylerden kaynaklanmıyordur değil mi ? Fareye de bir türlü alışamadım , large mouse'a alışkınım bu ise düz.
F/p diye bunu almıştım , öneriliyordu da. O zaman kasanın üstüne mi takayım ?
Kasanın üzerine takmak daha iyi olabilir ama tavsiyem o aparat olur. Ek olarak driver kurmanız çok önemli. WP destek hattına yazarsanız size driver dosyasını iletirler.

• Beğen
Kasanın üzerine takmak daha iyi olabilir ama tavsiyem o aparat olur. Ek olarak driver kurmanız çok önemli. WP destek hattına yazarsanız size driver dosyasını iletirler.
diğer mouse'larda da böyle driver'ları whatsapp'dan mı atıyorlar ? kendi driver uygulamaları yok mu ?
dosya güvenilir midir acaba ? sırf pc güvenli olsun diye librewolf ve brave tarayıcı + kaspersky + proton vpn kullanıyorum :(

güvenemediğim için yüklememiştim , yüklemek şart mı

güvenemediğim için yüklememiştim , yüklemek şart mı
Driver'ı yüklemeyi deneyiniz. WhatsAPP üzerinden driver linki alabilirsiniz. Bende kullanıyorum ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kulaklığım da dongle ile bağlı. Ayrıca WhatsApp'tan atmalarının sebebi; driver'ın sadece mouse sahiplerinde olmasını istiyorlar. Başkası virüs koyup biryerlere yüklemesin diye.

• Beğen
Driver'ı yüklemeyi deneyiniz. WhatsAPP üzerinden driver linki alabilirsiniz. Bende kullanıyorum ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kulaklığım da dongle ile bağlı. Ayrıca WhatsApp'tan atmalarının sebebi; driver'ın sadece mouse sahiplerinde olmasını istiyorlar. Başkası virüs koyup biryerlere yüklemesin diye.
peki test edebilir miyim güvenilir olup olmadığını ? bana çok merdiven altı hareketler gibi geldi de.
Türk yapımı ama çinliler üretiyormuş diye biliyorum. Peki iade etsem bu bütçede başka mouse alabilir miyim güzel ? mouse tutuşuma göre ?

peki test edebilir miyim güvenilir olup olmadığını ? bana çok merdiven altı hareketler gibi geldi de.
Türk yapımı ama çinliler üretiyormuş diye biliyorum. Peki iade etsem bu bütçede başka mouse alabilir miyim güzel ? mouse tutuşuma göre ?
Google Drive linki atıyorlar. Google'ın Virüs taramasından geçti. Kaspersky da herhangi bir uyarı vermedi. Attackshark x3 diye bir mouse vardı bununla eşdeğer tutuluyor. Ona bakabilirsiniz.

• Beğen