Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
F/p işini beceriyorlar ama fury x, hyperxten özenilmişti bu da 435 replikası gibi duruyor. Biraz özgün tasarlasalar keşke.
bilerek oyle yapiyorlar tasarim yapmak yerine hazir tasarim kullanip fp yapiyoruz demisti furylevel

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,307
İsim
Diyarhan
Fury X Wireless ilk çıktığı gün aldım. O zamandan beridir kullanıyorum. Deri pedler soyuldu bu sene kumaşla değiştirdim üst pedler yavaş yavaş ucundan yırtılmaya başladı. Onun dışında mikrofonun da tam jack ile kablo kısmının birleşim yerinin içi gözüküyor ama çalışıyor sıkıntı yok. Pili de iyi hala. Benim işimi görüyor 2.5 senedir kullanıyorum. Acaba bu nasıl olacak merak ediyorum. Ama Wireless'ta sol kulaklıktan gelen cızırtı tarzı ses hala varsa kötü olur. Ayrıca wireless modunda çalışan bir yazılımı olmalı ve pil seviyesini vs görebilmeliyiz. Birden çıkan dıt dıt sesi hem korkutuyor hem de hazırlıksız yakalanıyorsun bazen. O zaman da mecbur kabloluya geçmek gerekiyor. Kabloluda da mikrofona masaüstü sesleri olduğu gibi yansıyor.

Evet güzel bir kulaklıktı ama birkaç tane kusuru vardı bence. Ben memnunum kullanıyorum kullanacağım da inşallah bu daha iyidir.
O jac ile bağlandığında çoğu ürün masaüstünü discord a yansıtıyor.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
bilerek oyle yapiyorlar tasarim yapmak yerine hazir tasarim kullanip fp yapiyoruz demisti furylevel
evet bunun gibi ürünlerde fiyatı uygun tutmak için böyle yapılıyor dediğiniz gibi

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şimdi benim fury X' i belki değişir diye garantiye yolladım değişirse kutusunda satar geçerim belki ama kontrolcü var mı yoksa sadece kablosuz veya 3.5mm falan mı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Ne diyeyim yani. :)
Sürekli popüler markaların ürünlerinin tasarımlarını çalıyorlar. (Rampage)
Biraz özgün bir şey mi yapmaya çalışsalar artık. :D
konudada bahsedildiği üzere uygun fiyatlı yapmak için böyle oluyor, furylevel y1 modeline bakarsanız benzeri bile yok. Kullanıcılar böyle markaların tasarımlarınıda benimsiyorlar tabi dediğiniz gibi tasarımları güzel olan ürünler üretmek güzel olur ama maliyetler cidden çok artıyor malesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi benim fury X' i belki değişir diye garantiye yolladım değişirse kutusunda satar geçerim belki ama kontrolcü var mı yoksa sadece kablosuz veya 3.5mm falan mı
kontrolcü hakkında kesin bir bilgi gelmedi ama drop plus gibi direk type c dende bağlantı oluyordur belki

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Senin fury x'e ne oldu ki

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Senin fury x'e ne oldu ki
Sağ kulak felç geçirdi kanka. Değişmezse %100 bu ürünü alırım değişirse satar geçerim ama kablolu kullanılabilmesi lazım yüksek ses lazım çünkü bana. Normalde tekrar fury x alacaktım değişmeseydi

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Sağ kulak felç geçirdi kanka. Değişmezse %100 bu ürünü alırım değişirse satar geçerim ama kablolu kullanılabilmesi lazım yüksek ses lazım çünkü bana. Normalde tekrar fury x alacaktım değişmeseydi
valla senin fury setede çok yakışır bu beyaz beyaz :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)