Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Fury X Wireless ilk çıktığı gün aldım. O zamandan beridir kullanıyorum. Deri pedler soyuldu bu sene kumaşla değiştirdim üst pedler yavaş yavaş ucundan yırtılmaya başladı. Onun dışında mikrofonun da tam jack ile kablo kısmının birleşim yerinin içi gözüküyor ama çalışıyor sıkıntı yok. Pili de iyi hala. Benim işimi görüyor 2.5 senedir kullanıyorum. Acaba bu nasıl olacak merak ediyorum. Ama Wireless'ta sol kulaklıktan gelen cızırtı tarzı ses hala varsa kötü olur. Ayrıca wireless modunda çalışan bir yazılımı olmalı ve pil seviyesini vs görebilmeliyiz. Birden çıkan dıt dıt sesi hem korkutuyor hem de hazırlıksız yakalanıyorsun bazen. O zaman da mecbur kabloluya geçmek gerekiyor. Kabloluda da mikrofona masaüstü sesleri olduğu gibi yansıyor.

Evet güzel bir kulaklıktı ama birkaç tane kusuru vardı bence. Ben memnunum kullanıyorum kullanacağım da inşallah bu daha iyidir.
olayı çok iyi özetlemişsiniz hocam o dediğiniz ses cidden benide çok korkutuyor :D bide o sırada en üst seviyede oluyor ses, yeni kulaklıkta numunede herhangi bir sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla bende fury x den geçmeyi düşünüyoırum eğer dediği gibi olursa cidden rakipsiz bir ürün olur.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
hocam kendisi bi ara tasarım kalıplarını hazır alıp fiyattan düştüğünü açıklamıştı tasarım arge fiyatları pahalı tutuyor ya
evet öyle bir durum var ayrı bir kalıp istediğin zaman çok ciddi maliyet çıkıyor :/

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Blackshark V2 X'ı satıp alsam mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
fiyatı ne kadarmış bu arada belli mi? Müsait değilim çok bakamıyorum da

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
fiyatı ne kadarmış bu arada belli mi? Müsait değilim çok bakamıyorum da
aşırı uygun olacağını söyledi, rakiplerinden ucuz olup daha iyi özellikler sunuyormuş

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
valla 800-1k bandında çıkarsa baldan tatlı olur fury x çok içimde kalmıştı
beklemede kalın hocam ben şuan fury x den menunum ama dediği fiyattan çıkarsa bende geçerim belki bu hafta belli olur sanırsam

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
beklemede kalın hocam ben şuan fury x den menunum ama dediği fiyattan çıkarsa bende geçerim belki bu hafta belli olur sanırsam
tamamdır hocam takip edeyim o zaman konuyu buraya yazarsınız dimi fiyat belli olursa

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom