Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
tabikide değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet onlar iletiyor
valla ilk defa bi kulaklık için heyecanlanıyorum ya kargoya gidip alıcaktım ben eve gidene kadar adamlar taşımaya almış yarın gelcek diolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
tabikide değişiyor

evet onlar iletiyor
iletmesinde sorun yok ama kablo kalitesi önemli açıkta duruyor sonuçta ters bir harekette zarar görüp göremeyeceğinden emin olamadım hasır mı kablo bilgin var mı

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yayın linki atar mısınız

Arkadaşlar kulaklık bana geldi. İlk izlenim müzik dinlerken güzel. Akşam 21:30 da twitch den yayın açacağım kulaklığı da deniyeceğim merak ettiğiniz ve ya sormak istediğiniz bir şey var ise buyurun beklerim ne istiyorsanız deneyebiliriz.
Link

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
Yayın linki atar mısınız

Link
adamın profiline git hakkında da link var

şu kısımda ki kablolar hasır mı bilgisi olan var mı açıkta durduğu için ters bi harekette zarar görebileceğinden şüpheleniyorum

Ekler

• 110000397222959.jpg
    110000397222959.jpg
    30.9 KB · Hit: 26

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
iletmesinde sorun yok ama kablo kalitesi önemli açıkta duruyor sonuçta ters bir harekette zarar görüp göremeyeceğinden emin olamadım hasır mı kablo bilgin var mı
plastikdir büyük ihtimalle ama kolay kolay hasar görmez o benim fury x dede ieltemk için öyle kablo geliyor bi sıkıntı yaşamadım ha evde kedi varsa tartışılır :D

Aramby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mahmut mahooglu
Mikrofon ile yayın çok kaliteli olmaz. Bu fiyata gayet de normal. Tam fiyat performans anladık. Fury konuyla ilgili hala yeni bir bilgi vermedi. Mikrofon en azından discord da arkadaşlar ile oyun oynarken rahatsız etmemeli. Konuşuyoruz muhabbet ediyoruz saatlerce insanlarla. Karşı tarafın mikrofonun leşmiş dememesi gerekiyor. Klavye sesi takır takır discord da en azından gitmemeli. Konunun üstüne düşmeli bence kral. Hala bir açıklama yeni bir bilgi gelmemiş. 1 hafta kutu kapalı beklicek miyiz? :D Fiyatı çok iyi tamam da biraz üstüne düşülmesi lazım.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Mikrofon ile yayın çok kaliteli olmaz. Bu fiyata gayet de normal. Tam fiyat performans anladık. Fury konuyla ilgili hala yeni bir bilgi vermedi. Mikrofon en azından discord da arkadaşlar ile oyun oynarken rahatsız etmemeli. Konuşuyoruz muhabbet ediyoruz saatlerce insanlarla. Karşı tarafın mikrofonun leşmiş dememesi gerekiyor. Klavye sesi takır takır discord da en azından gitmemeli. Konunun üstüne düşmeli bence kral. Hala bir açıklama yeni bir bilgi gelmemiş. 1 hafta kutu kapalı beklicek miyiz? :D Fiyatı çok iyi tamam da biraz üstüne düşülmesi lazım.
şuan seslideyiz gel https://discord.gg/9sVfcwue

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom