Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Ziona

80+ Silver
Kabloluya göre evet öyle ama aşşırı derece kötü diyebileceğim bir mikrofon değil sesi net bir şekilde geliyor cızırtı da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlısı olsun

Kullanan arkadaşlar alcak kişiler için yönlendirme açısından aldığı yere yorum yaparsa iyi olur alacak kişilere önderlik etmiş olur en azından
aga bi kaç güne yapacam ben ürünü anlamadan bilmeden yorum yapmak şu an pek doğru olmaz ancak şu an bile önerebileceğim bir kulaklık :D

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
nasi accam 7.1 i yaziyomu kkde
mik açma tuşuna 2 kere ardı ardına basıyon bi ses veriyor açılıyor

kullanma kılavuzunda müzik atlama vs. 'de var.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
discord'ta gürültü engelleyici ile pek fazla arka ses gelmiyor. Birde kablosuzken ses biraz boğuk geliyor videoda belli oluyor.

Kabloluya göre evet öyle ama aşşırı derece kötü diyebileceğim bir mikrofon değil sesi net bir şekilde geliyor cızırtı da yok

Hayırlısı olsun

Kullanan arkadaşlar alcak kişiler için yönlendirme açısından aldığı yere yorum yaparsa iyi olur alacak kişilere önderlik etmiş olur en azından
bekle ben paragraf yazıcam

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
aga bi kaç güne yapacam ben ürünü anlamadan bilmeden yorum yapmak şu an pek doğru olmaz ancak şu an bile önerebileceğim bir kulaklık :D
Yarın gelir banada şuan kargoda

discord'ta gürültü engelleyici ile pek fazla arka ses gelmiyor. Birde kablosuzken ses biraz boğuk geliyor videoda belli oluyor.

bekle ben paragraf yazıcam
Adamsınız hocam valla fena gaza geldim yarın benimkide gelir yurtiçi hızlı getiriyor sağolun çok yardımcı oldunuz konuda bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkan Özdemir
Instagram
berkannozdemir
Steam
Benbozdemir
Twitter
Benbozdemir
Facebook
Benbozdemir
Discord
Berkan Özdemir#0001
Arkadaşlar kulaklık bana geldi. İlk izlenim müzik dinlerken güzel. Akşam 21:30 da twitch den yayın açacağım kulaklığı da deniyeceğim merak ettiğiniz ve ya sormak istediğiniz bir şey var ise buyurun beklerim ne istiyorsanız deneyebiliriz.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Arkadaşlar kulaklık bana geldi. İlk izlenim müzik dinlerken güzel. Akşam 21:30 da twitch den yayın açacağım kulaklığı da deniyeceğim merak ettiğiniz ve ya sormak istediğiniz bir şey var ise buyurun beklerim ne istiyorsanız deneyebiliriz.
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah

jımalya

80+ Bronze
yayin gecmisini atabilirmisin o saatte musait olamicam mikrofonu merak ediyorum

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
müzik dinlerken beğenmişsiniz, oyun oynama fırsatı bulabildiniz mi acaba? gecikme değeri vs nasıl birde rahat mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
Valla ben valorant oynadım ses kasması felan iyi mikrofonuda konuşurken vs yetiyor rahatlığı da güzel ama gecikme değeri hakkında bir fikrim yok
şu kısımdaki kablolar hasır mı bunlar sesi iletiyor değil mi

Ekler

• 110000397222959.jpg
    110000397222959.jpg
    30.9 KB · Hit: 49

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
Dayanır baya fantech ve reddaragon Gibi firmalardada aynı ürün var fp açısından baya sağlam ürün

Batarya dışında dediğine katılıyorum çünkü 2. Yıldan itibaren genellikle ölmeye başlıyorlar
batarya değişiyodur ama dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,173
Üyeler
162,638
Son üye