Bekliyoz kankavalla aldırdığım arkadaşımla sohbet ediyorum hocam kendiside uğraşırmı bilmiyorum
Bekliyoz kankavalla aldırdığım arkadaşımla sohbet ediyorum hocam kendiside uğraşırmı bilmiyorum
kayıt olunması lazımGirelecek o da yok kral
kayıt ne kdr sürede onaylanıorkayıt olunması lazım
onaylandı bekliyoruzkayıt ne kdr sürede onaylanıor
evet baya rahat ve hafiftasarım biraz daha iyi olabilirdi. Ama Rahatsa pek önemi yok
Fury X Wireless kullanıyorum. Ne gibi artıları var buna göre?Arkadaşlar kulaklık bana geldi. İlk izlenim müzik dinlerken güzel. Akşam 21:30 da twitch den yayın açacağım kulaklığı da deniyeceğim merak ettiğiniz ve ya sormak istediğiniz bir şey var ise buyurun beklerim ne istiyorsanız deneyebiliriz.
Hocam Fury X Wireless kullanıyorum. Aradaki fark nasıl hangisi daha iyi?valla aldırdığım arkadaşımla sohbet ediyorum hocam kendiside uğraşırmı bilmiyorum
daha iyi ses kasılıyor ve baya baya hafif buFury X Wireless kullanıyorum. Ne gibi artıları var buna göre?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Fury X Wireless kullanıyorum. Aradaki fark nasıl hangisi daha iyi?
yokmuşKulaklığı kullanan arkadaşlara bir sorum var. Kulaklıkta dip ses var mı?
Fury X'te boşta sol kulaklıktan gelen bi tzzzzzzzz gibi bir ses vardı onda var mı böyle bir şey? Ayrıca o sinir bozucu düşük pil uyarısı sesini düzeltmişler mi?daha iyi ses kasılıyor ve baya baya hafif bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yokmuş
evet hocam hiçbir sıkıntısı yokFury X'te boşta sol kulaklıktan gelen bi tzzzzzzzz gibi bir ses vardı onda var mı böyle bir şey? Ayrıca o sinir bozucu düşük pil uyarısı sesini düzeltmişler mi?
Yok .Kulaklığı kullanan arkadaşlara bir sorum var. Kulaklıkta dip ses var mı?