2.4ghz de olduğunu gösteriyorbenim ki de geldi şimdi az daha tofitaları gömüyordum aklıma oruçlu olduğum geldi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocalar açılırken gaming mode diyor ne demek yani bu
2.4ghz de olduğunu gösteriyor
Öyle hepsinde o knkMesaj otomatik birleştirildi:
kablolardan birisi bu şekilde sorun olur mu? diğeri normal sabit ancak bu kablo sabit değil yani kablo içeri doğru fln da giriyor
nasıl niye kiÖyle hepsinde o knk
Bilmem öyle yapmışlar asdasdnasıl niye ki
Bir sorun yaratmaz.Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolardan birisi bu şekilde sorun olur mu? diğeri normal sabit ancak bu kablo sabit değil yani kablo içeri doğru fln da giriyor
7.1 nasıl açılıyor ki sdfsdfs7.1 açmayın hocam berbat ediyor sesi zaten stereo kullanın
he bende anlamadım onu bi yerlere baasıyom kulaklık kapanıyo istesekte açamıoz heralde öyle güzellik yapmışlar POJADFPOHJDFHJAD7.1 nasıl açılıyor ki sdfsdfs
hocam ilk izlenim güzel malzeme kalitesi çok premium değil tabi ama sesi güzel ne dandik ne çok op. Ben memnunum şuan için dilerseniz yarın akşam falan etiketleyin yine görüşlerimi bildiririmBir sorun yaratmaz.
Kullanımdan sonra beni etiketleyip bilgilendirir misiniz? Ses kasması nasıl müzik performansı nasıl vs.vs.
bendede öyle bir sıkıntı olcağını düşünmüyorumMesaj otomatik birleştirildi:
mikrofon tuşuna iki defa pat pat yap7.1 nasıl açılıyor ki sdfsdfs
anladım hocam, kulaklı harbi güzel he. sadece kafamı aşşağı eğerken kulaklık düşüyor o kötü oldu bi tık ama o kulaklıkla mı alakalı yoksa hepsinde mi var bilmiyorumbendede öyle bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
mikrofon tuşuna iki defa pat pat yap
ben bi sıkıntı yaşamadım ince ayar yaptım ama fury x daha güzel sarıyorduanladım hocam, kulaklı harbi güzel he. sadece kafamı aşşağı eğerken kulaklık düşüyor o kötü oldu bi tık ama o kulaklıkla mı alakalı yoksa hepsinde mi var bilmiyorum