montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
tüh bu kotu olmuş kablosuz kulaklık çok istiyordummikrofon için geçmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı drop plusın çok iyi her türlü kötü olur
tüh bu kotu olmuş kablosuz kulaklık çok istiyordummikrofon için geçmeyin
hacı drop plusın çok iyi her türlü kötü olur
bu fiyatta mikrofon performansı iyi olan yok hocam zatentüh bu kotu olmuş kablosuz kulaklık çok istiyordum![]()
videodaki ses kötü benim kanalın altında discord sunucusu var oraya gelebilirmisinKnk rampage fury x den kotu mü mikrofonu
Ve sesi
Knk drop plus var da bende öldü artık kaç senelik ped fln
Knk sürücü çapı 40mm ama çok mu kotu fury x den iyi deilmiydi bubu fiyatta mikrofon performansı iyi olan yok hocam zaten
videodaki ses kötü benim kanalın altında discord sunucusu var oraya gelebilirmisin
Şuan DC gelme şansım yok ondan gelemiyorumbu fiyatta mikrofon performansı iyi olan yok hocam zaten
videodaki ses kötü benim kanalın altında discord sunucusu var oraya gelebilirmisin
ses olarak fury x den daha iyi mikrofon için yazdımKnk sürücü çapı 40mm ama çok mu kotu fury x den iyi deilmiydi bu
Reklam olmaz knk at özeldenses olarak fury x den daha iyi mikrofon için yazdım
eğer dc gelecek varsa youtube kanalımın altındaki linkten gelebilirmi şimdi direk buraya atmıyayım reklam gibi olur ban yeriz
Kablosuz bu kulaklığın kablolu drop p kadar sesi var mı bilmem. Fury x kablosuzla aynıdır ses yüksekliği muhtemelen. Kablolu fury x yine yol verir bunaReklam olmaz knk at özeldenmikrofonu fury x den iyi mi sesi iyi okey drop plus kadar sesi vardır bence çok eski drop plus çünkü
müsait olan varsa gelsin birlikte genel bir değerlendirme yapalım hem almak isteyen kişiler içinde güzel olur https://discord.gg/NBwAj3DwUfReklam olmaz knk at özeldenmikrofonu fury x den iyi mi sesi iyi okey drop plus kadar sesi vardır bence çok eski drop plus çünkü
E bu da kablolu bağlantı yapıyorKablosuz bu kulaklığın kablolu drop p kadar sesi var mı bilmem. Fury x kablosuzla aynıdır ses yüksekliği muhtemelen. Kablolu fury x yine yol verir buna
Blackshark v2x alcaktim vazgeçtim bunu aldım bugün kargoya verildi pişman etmez herhalde v2x yerine veya fury x yerimeE bu da kablolu bağlantı yapıyor![]()
genel kullanımda etmez ama mikrofonu bilmiyorum kullanan biri lazım şuanda banaE bu da kablolu bağlantı yapıyor
Blackshark v2x alcaktim vazgeçtim bunu aldım bugün kargoya verildi pişman etmez herhalde v2x yerine veya fury x yerime
v2x ve bunun arasında kaldım bunu almayı düşünüyordum ancak mikrofonu bu seviyedeyse v2x alacağım şuan bekliyorum storyiE bu da kablolu bağlantı yapıyor
Blackshark v2x alcaktim vazgeçtim bunu aldım bugün kargoya verildi pişman etmez herhalde v2x yerine veya fury x yerime
Kulaklık önemi yok nerdeyse cızırtı vermesin yetogenel kullanımda etmez ama mikrofonu bilmiyorum kullanan biri lazım şuanda bana
V2x 500tl den fazla verilmez kulaklık Jax liv2x ve bunun arasında kaldım bunu almayı düşünüyordum ancak mikrofonu bu seviyedeyse v2x alacağım şuan bekliyorum storyi
Genel kullanımda mikrofon hariç kulaklık hakkında kullanan arkadaşların düşüncelerini alır mısın? Ses kasma oyunlarda sesler nasıl acabagenel kullanımda etmez ama mikrofonu bilmiyorum kullanan biri lazım şuanda bana
bende şuanda onu kullanan arkadaşı arıyorum aynı şekilde 5 yıldız veren arkadaşı bulmak lazımGenel kullanımda mikrofon hariç kulaklık hakkında kullanan arkadaşların düşüncelerini alır mısın? Ses kasma oyunlarda sesler nasıl acaba