Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
n11 de siyah rengini satan diğer satıcı da indirim yapmış ksfdvn
1679514895624.png

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
beyazını aldım valla hem faruk abi satıyor destek oluyım hem siyah olanın kırmızı kablo tuşları falan eskiden 50 liraya satılan internet cafe kulaklıklarına benzettim
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah :)

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
buna James Donkey 711den geçilir mi ses kasmalık oyun oynamam arada valorant girerim o zaman kasarım. bana sesi yüksek olsun (çok müzik dinlerim full seste) kablosuz olsun mikrofonu iyi olsun yeter dediklerim James Donkey 711den iyiyse alacağım

bi de bi sorum var ben wifi adaptörü kullanıyorum bununla beraber bluetooth adaptörünü kullanamıyoruz bildiğinz gibi çakışıyor ya bluetooth cihaz bağlanmıyor ya internete bağlanmıyor sıkıntı oluyor. bu kulaklığı 2.4ghz olan dongle'ı ile kullanacağım wifi adaptörüyle çakışma gibi bi sıkıntı olur mu bluetooth adaptöründeki gibi

Son düzenleme:

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
buna James Donkey 711den geçilir mi ses kasmalık oyun oynamam arada valorant girerim o zaman kasarım. bana sesi yüksek olsun (çok müzik dinlerim full seste) kablosuz olsun mikrofonu iyi olsun yeter dediklerim James Donkey 711den iyiyse alacağım

bi de bi sorum var ben wifi adaptörü kullanıyorum bununla beraber bluetooth adaptörünü kullanamıyoruz bildiğinz gibi çakışıyor ya bluetooth cihaz bağlanmıyor ya internete bağlanmıyor sıkıntı oluyor. bu kulaklığı 2.4ghz olan dongle'ı ile kullanacağım wifi adaptörüyle çakışma gibi bi sıkıntı olur mu bluetooth adaptöründeki gibi
1. Geçilir 2. Uzatma Aparatı var onlardan alırsan sıkıntı yaşama olasılığın azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum discord kayıt bakan yok mu
Müsait olduklarında bakıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20230323_094303.jpg

Son düzenleme:
Top Bottom