Neler Yeni

Furylevel Z1 vs Attack Shark x3 superlight

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arif koray erdek
Bu 2 mouse hakkından kronik sorunları olduğu söylenmiş. Ürün değerlendirmelerine baktığımda öyle durmuyor. Şu an bende SteelSeries Prime Wireless var fakat satıp daha hafif bir şey almak istiyorum. G PRO'lar falan deli para. Bunlar alınırma ya da 2000 TL civarına alternatif nedir?
Bayağı bir araştırdım. Furylevel Z1 için kendi sitesinde de diğer sitelerdede yorumlar bayağı iyi duruyor. Acaba botmu diye işkillenmedim değil.
Attack Shark X3 Superlight içinde aynı şekilde. Yani 10 tane yorum 5 yıldız sa 1 tane 1 yıldız var. Yani bana 2 side güzel geldi. 2 sininde kronik sorunları olduğu söyleniyor fakat yorumlardan ve videolardan böyle bir şeye rastlamadım. Yani kendi farem artık çok ağır geliyor o yüzden her türlü bunlardan birini ya da artık başka bir model alacağım gibi ama yani SteelSeries'ten bu tarz mouselara geçilir mi? Orası düşündürüyor. Hani bekleyip G PRO falan mı almalıyım diye düşünüyorum ama oda çok abartı geliyor. Tm bizde biraz oynuyoruz ama bilemedim yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Emir
Fury level z1 daha iyi olur fakat şu an 1.5k eder mi bilemedim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah
m3s falan da olabilir ama furylevel z1 gayet yeterli gibi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Selim
X3 güzel hocam aldığımdan beri hala sorunu yok. Bir tek dongle'ı kasanın üstüne yakın takmak lazım. Bir de keşke uv mat kaplama olsaydı. Zaten bu mouselar aşırı fp olduğu için alan ya çok seviyor ya hiç begenmiyor ortası yok. Z1 de güzel duruyor ama ben alacak olsam sıradaki delux m800pro olabilirdi. O da amazonda bulunuyor. Yedek skatezler, uzatma usbsi gibi kutu içeriği var. O paraları superlight gibi mouselara vereceğine 2-3 tane modeli birden alır 3 mouse'un olur. Malzeme kalitesi bir tık düşük olur ama çok da dert değil.

Son düzenleme:

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Göktuğ DADAŞ
m800 pro 1168 tl civarına geliyor alsam gümrükte sorun yaşar mıyım ve o paraya değer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arif koray erdek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m800 pro 72 gr mış hocam benim kendi mousemde 80 gr ben hafif olmasını istiyodum. x3 ün pro versiyonu var 4k hz bide onun içindende dongle uzatma falan çıkıyo.Eğer bütçeyi ayarlayabilirsem düşünülebilirmi?
x3 benimde kafama yattıda kararsız kaldım

hamzaersoy

80+ Bronze
Bu 2 mouse hakkından kronik sorunları olduğu söylenmiş. Ürün değerlendirmelerine baktığımda öyle durmuyor. Şu an bende SteelSeries Prime Wireless var fakat satıp daha hafif bir şey almak istiyorum. G PRO'lar falan deli para. Bunlar alınırma ya da 2000 TL civarına alternatif nedir?
Bayağı bir araştırdım. Furylevel Z1 için kendi sitesinde de diğer sitelerdede yorumlar bayağı iyi duruyor. Acaba botmu diye işkillenmedim değil.
Attack Shark X3 Superlight içinde aynı şekilde. Yani 10 tane yorum 5 yıldız sa 1 tane 1 yıldız var. Yani bana 2 side güzel geldi. 2 sininde kronik sorunları olduğu söyleniyor fakat yorumlardan ve videolardan böyle bir şeye rastlamadım. Yani kendi farem artık çok ağır geliyor o yüzden her türlü bunlardan birini ya da artık başka bir model alacağım gibi ama yani SteelSeries'ten bu tarz mouselara geçilir mi? Orası düşündürüyor. Hani bekleyip G PRO falan mı almalıyım diye düşünüyorum ama oda çok abartı geliyor. Tm bizde biraz oynuyoruz ama bilemedim yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
ben bot değilim hocam gerçek kişi olarak Z1le alakalı hiçbir soruna rastlamadım. hatta en büyük sürprizi “lan elim niye terlemiyo” oldu. 50-54 gram falan heralde 1-2 gün tutamadım hafifliği yüzünden ve diğer mouselar hakkında çok bilgi sahibi değilim. yine de Z1in bildiğim mouselar arasında en fp olduğunu düşünüyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
m800 pro 1168 tl civarına geliyor alsam gümrükte sorun yaşar mıyım ve o paraya değer mi
Vergisiz fiyatı muhtemelen dediğin fiyat. O yüzden gümrükte kalır. 1123tl 30 euro 3 kuruşa bile takılıyorlar. Riske atma kendini. Zaten vergisiz bi siteden ödüyorsan sana üründen pahalı vergide çıkarırlar.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
atif kekç
Ben 4 gündür z1 kullanıyorum ve parasını bu kadar hak eden bi mouse kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0