ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,806
Kupon kullanılmıomushayırlı olsun güle güle kullanın dediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum bende![]()
Kupon kullanılmıomushayırlı olsun güle güle kullanın dediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum bende![]()
aynen mor ürün olduğu için n11 izin vermiyor diye biliyorum, ama naystan alınca 100 lira daha uyguna geliyor kampanya bitmediyseKupon kullanılmıomus
Temmuz 1 i bekliyorum Nays hakkım bitti. Hem incelemeler çıkar.hayırlı olsun güle güle kullanın dediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum bende![]()
güzel olur, valla inşallah benden önce birisi çekmez fsdlhgjkdsfgsdfgTemmuz 1 i bekliyorum Nays hakkım bitti. Hem incelemeler çıkar.
Valla çok beğendim bu fiyata best tipi de çok iyigüzel olur, valla inşallah benden önce birisi çekmez fsdlhgjkdsfgsdfg
bakalım hayırlısı güzel harbidenValla çok beğendim bu fiyata best tipi de çok iyi
hayırlı olsun hocam güle güle kullanınMarka algısını kırabilecek kadar kaliteli gibi duruyor yada furylevel'ın kendine ait marka algısını oluşturacak bir ürün gibi, ayrıca satın almayı ve incelemeyi düşünüyorum, ekstradan burada konu açıp deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum, saygılar.
fiyat farkı var arada uygun fiyatlı alayım diyorsan buda mantıklı ayrıca shape farkınıda unutmamak lazım sadece özellik önemli değilM800 Ultra mı alayım bunu mu alayım baylar?
Bana shape fark etmiyor uzun ömürlü olsun yeterhayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat farkı var arada uygun fiyatlı alayım diyorsan buda mantıklı ayrıca shape farkınıda unutmamak lazım sadece özellik önemli değil
ikiside uzun yıllar götürür seçim sana kalmışBana shape fark etmiyor uzun ömürlü olsun yeter
bence z1 biraz daha mantıklı özellikleri ikisinin de neredeyse aynı,M800 Ultra mı alayım bunu mu alayım baylar?