kardeşwim bu kavga yapılmamalı
Fanatiklik yüzünden psikolojisi bozulan gördüm de psikoloji bozanı ilk defa duyuyorum.dostum şimdi internet üsütnden psikoloji bozulabiliyormuş öğrendim
o hatıralar geldi aklıma
bi ara hep sırf takım üstünden kışkırtıp psikoljimi deşiorlardı
Emrinize.Beyler bence kalksın yani bir konuda bile kavgasız görmedim kaldırılmalı bence
bir konu açtım hemen kavga çıktı adam transfer konusu açtı hemen kavga çıktı llütfen kaldırılsın
beb ir defa düzhgün konuşamadım konuştuğum kişier hep kavgaya döktülerBence kalkmamalı. Sonuçta futbol konuşmak güzel bir şey.
bozuldu diyorum dostumFanatiklik yüzünden psikolojisi bozulan gördüm de psikoloji bozanı ilk defa duyuyorum.
beb ir defa düzhgün konuşamadım konuştuğum kişier hep kavgaya döktüler
Ben konuştuğumda hiç kavga olmadı.beb ir defa düzhgün konuşamadım konuştuğum kişier hep kavgaya döktüler
annemi ve anneannemi aynı kazada kaybettim babam kalp krizi geçirdi aynı kazada bir kere konu açıp ağlamadım okey? hepimiz eziliriz bu hayatta bak sevgilimi unuttum gitti bile. önemli olan ayağa kalkıp SAVAŞMAK.dostum bu mu
sevgilibulunur ancak bu yara kapanmaz bir çocuk daha küçüklüünde sosyalliğinde yara almışsa kapanmıyor sen bir sevgili bulursun o derin yarası olmaz en fazla 6 ay ben 8 yıl çektim
çocukluğumun yarısından fazlası
Çok abartıyorsun.beb ir defa düzhgün konuşamadım konuştuğum kişier hep kavgaya döktüler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bozuldu diyorum dostum
bozuldu psiklojim bir daha açmayaağım öğredim futbol konusunun ne kadar psikoliji yıpratıcı olduğunu
Bende böyle kavga edenleri gülerek izliyorum.takım tutmuyorum mutluyum
Sen türkçe konuşmakbeb ir defa düzhgün konuşamadım konuştuğum kişier hep kavgaya döktüler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bozuldu diyorum dostum
bozuldu psiklojim bir daha açmayaağım öğredim futbol konusunun ne kadar psikoliji yıpratıcı olduğunu
kanka benim daha köüydüannemi ve anneannemi aynı kazada kaybettim babam kalp krizi geçirdi aynı kazada bir kere konu açıp ağlamadım okey? hepimiz eziliriz bu hayatta bak sevgilimi unuttum gitti bile. önemli olan ayağa kalkıp SAVAŞMAK.