Futbol oynayabilirmiyim?

ugur1

80+
Reaksiyon skoru
55
merhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
17 gun sonra alcı cıkarıldı ve kırıgın uzerınden tam 47 gun gectı eger futbol oynarsam top vs mucadelede elime cok şiddetli darbe gelmicek şekilde oynarsam bir sıkıntı yasar mıyım

merhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
17 gun sonra alcı cıkarıldı ve kırıgın uzerınden tam 47 gun gectı eger futbol oynarsam top vs mucadelede elime cok şiddetli darbe gelmicek şekilde oynarsam bir sıkıntı yasar mıyım
Doktor ne dediyse onu yap.
Forumda bu konuda bilgili biri olduğunu sanmıyorum.

Ortaokuldayken benimde bacak gg olmuștu alçı çıktıktan sonra sargıya sarmıșlardı ve topu yasaklamıștılar.Ben sargılı ayakla oynayınca tekrar acımaya bașladı tavsiyem oynama.Doktora da tazminat falan aç görüldü atmak ne lan o nası doktor

Oyna ama çok şiddetli darbe de gelmesin ya az daha zaman ver.

Ortaokuldayken benimde bacak gg olmuștu alçı çıktıktan sonra sargıya sarmıșlardı ve topu yasaklamıștılar.Ben sargılı ayakla oynayınca tekrar acımaya bașladı tavsiyem oynama.Doktora da tazminat falan aç görüldü atmak ne lan o nası doktor
oooo görüldümü yedik yaz cevap verir büyük ihtimal
:D hocam gece gece güldürdünüz Allah iyiliğinizi versin
Oyna ama çok şiddetli darbe de gelmesin ya az daha zaman ver.
hocam kemikler kaynamıs aslında şiddetli darbe gelmicek şekilde oynarsam bisey olur mı sizce arkadas arası yaparız zaten

Benim dizimde yırtık oluşmuştu halı saha esnasında kaleci iken iğne yaptırdım üstünden 3 ay geçti tabii ki dinlemedim doktoru zorlayınca çabucak agiriyor sanada tavsiye etmem. Ama eline sargilik takip evde antreman yapabilirsin ikili mücadele için antrenmanlar deneyebilirsin evde ama zorlamani tavsiye etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,327
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri