5 numara futbol topu önerir misiniz. 100-150 tl civarlarında.
Şu marka sağlamdır diyip marka da önerebilirsiniz.Örneğin benim bildiğim adidas,nike,puma dışında mikasa var sağlam olduğunu bildiğim.
5 numara futbol topu önerir misiniz. 100-150 TL civarlarında.
Şu marka sağlamdır diyip marka da önerebilirsiniz.Örneğin benim bildiğim adidas,nike,puma dışında mikasa var sağlam olduğunu bildiğim.
Voit Attacker Futbol Topu N5 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
bu iyi yorumları falanda iyi ama tavsiyem
Nike`nin sitesinden almam orda daha istedigin fiyatada var daha pahalıya da ama asfalt ve yumuşak zemin farkı varmış asfalt için galiba yanlış olmasın el dikiş gerekli yazıyodu bi topta yani makine dikişi yumuşak zemin için halı saha falan için.
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.
altyapıda oynayan birisi olarak söylüyorum https://www.decathlon.com.tr/f500-top-id_8576136.html bunu al şu ana kadar gördüğüm en kaliteli top bende beyazı var kaç yıldır oynuyorum hala sağlam. çakma nike toplarına 200 lira verceğine bu çok daha iyi