Neler Yeni

Futbolcu olmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa Mete
Okulda beden oynarken sınıf beni çok beğeniyor kayarak çak iyi top engelliyorum çok güçlü şut çekebiliyorum kaleden kaleye goller atıyorum defans oynuyorum düz tabanım boyum 1.59
Futbolcu olmak istiyorum bir öneriniz varmı?

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
Okulda beden oynarken sınıf beni çok beğeniyor kayarak çak iyi top engelliyorum çok güçlü şut çekebiliyorum kaleden kaleye goller atıyorum defans oynuyorum düz tabanım boyum 1.59
okuldakilerin seni beğenmesi, iyi olduğun anlamına gelmez. ilk aşamada kulübe yazılman gerek doğal olarak. yeteneğin varsa ve yeterince iyiysen kulüplerin altyapılarından devam ede ede gelişirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Yaşın kaç öncelikle

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Berk
hallederiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Bu
Bu cevrendekilerin diyeceği ile olacak iş herkes senin gibi düşünüyor birde kolay iş değil bir kulübe gidiceksin hemende giremessin antramanlara gidiceksin hoca seni isterse lisans çıkaracak daha geç değil ama bekletme 11 yaşında giden var zamanla olucak iş en az 5 sene gitmen lazım karışıklık almadan bir yerelere gelebilmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,102
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom