Neler Yeni

Yardım G G305 Deathadder V2 X Hyperspeed Mİ?🚨

HANGISI

• G305

Oylar: 4 33.3%
  • Deathadder V2 X Hyperspeed

Oylar: 8 66.7%

• Oy kullanan toplam üye
    12

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bütçe
1100
DOSTLAR SELAM BU IKI MOUSE ARASINDA KALDIM TRENDYOL UZERINDEN ALICAM O YUZDE AJAZZ ALAMIYORUM SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ VEYA TRENDYOL ÜZERİNDEN SATILAN FARKLI MOUSE ONERİLERİNİZ VAR MIDIR

Reindi

80+ Silver
DOSTLAR SELAM BU IKI MOUSE ARASINDA KALDIM TRENDYOL UZERINDEN ALICAM O YUZDE AJAZZ ALAMIYORUM SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ VEYA TRENDYOL ÜZERİNDEN SATILAN FARKLI MOUSE ONERİLERİNİZ VAR MIDIR

artık bu markaların şeyi ölmeye başladı abudik gubidik markalar çıkmaya başladı ve çok kaliteli mouseler üretiyolar mesela VGN diye bir marka razer tarafında ölsen 2k ya alamazsın benim aldığımı en az 3.5-4k bayılman lazım

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikiside değil
Attack shark x3
dediğim gibi trendyolda olan ürün öneriniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık bu markaların şeyi ölmeye başladı abudik gubidik markalar çıkmaya başladı ve çok kaliteli mouseler üretiyolar mesela VGN diye bir marka razer tarafında ölsen 2k ya alamazsın benim aldığımı en az 3.5-4k bayılman lazım
trendyol ındırımıyle alacagım mecburen bu markalar cıkıyor karsıma

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete

Darmonshark M3 4k hem 4000 Hz hem paw3395 sensör kullanıyor 2500 TL'den düştü bu fiyata alabileceğiniz açık ara en iyi şey

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler

yimenco

80+

haci ikisinden birini alacagindan eminsen konusayim, ikisini de denemisligim var. deathadderi 1 yila yakin kullandim 2. - 3. ayda tekerlegi sorun yaratmaya basladi. arastirmistim biraz kronik sorunmus cogu barkodlu modelinde oluyormus.

g305 asiri estetik ve sade lakin kucuk ve ayni sekilde birkac ay sonra cift tiklama, tekerlek donme ve yavas algilama sorunu yaratiyordu.

razer ve logitechin ucuz urunlerinde genelde bu kronik sorunlar var affedersin bir yerlerimden uydurmuyorum cok kullandim bu fareleri, benim fikrimi soracak olursan kablolu fare oneririm. bu konuda ucuz alacaksan asus en iyilerinden, pahalisi icin logitech, bloody ve razer onerebilirim

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
haci ikisinden birini alacagindan eminsen konusayim, ikisini de denemisligim var. deathadderi 1 yila yakin kullandim 2. - 3. ayda tekerlegi sorun yaratmaya basladi. arastirmistim biraz kronik sorunmus cogu barkodlu modelinde oluyormus.

g305 asiri estetik ve sade lakin kucuk ve ayni sekilde birkac ay sonra cift tiklama, tekerlek donme ve yavas algilama sorunu yaratiyordu.

razer ve logitechin ucuz urunlerinde genelde bu kronik sorunlar var affedersin bir yerlerimden uydurmuyorum cok kullandim bu fareleri, benim fikrimi soracak olursan kablolu fare oneririm. bu konuda ucuz alacaksan asus en iyilerinden, pahalisi icin logitech, bloody ve razer onerebilirim
hocam g305i aldım az önce konuya cevaplar gelmeyince 534 tl gibi bi fiyata denk geldi fiyatına bakınca uzulmem gibi düşünüyorum kablosuz mouse istediğim için bu ikisi arasında kalmıştım umarım dediğiniz gibi çift tıklama çıkmaz çünkü bu derdı defalarca yaşadım

yimenco

80+
hocam g305i aldım az önce konuya cevaplar gelmeyince 534 TL gibi bi fiyata denk geldi fiyatına bakınca uzulmem gibi düşünüyorum kablosuz mouse istediğim için bu ikisi arasında kalmıştım umarım dediğiniz gibi çift tıklama çıkmaz çünkü bu derdı defalarca yaşadım
sorun falan yasarsan logitech teknik servise gondermeyi ihmal etme asiri comerttirler ciddi manada, tamir olmazsa yenisini direkt gonderirler (kullanici hasarli degilse)

Son düzenleme:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
hayirla kullan haci, sorun falan yasarsan logitech teknik servise gondermeyi ihmal etme asiri comerttirler ciddi manada, tamir olmazsa yenisini direkt gonderirler (kullanici hasarli degilse)
Cidden mi Logitech markasını hiç kullanmadım öyle çok eşya düşürüp kıran biri değilim arızalanırsa direkt gönderirim o Zaman

Top Bottom