Neler Yeni

G PRO Superlight Skatez Değişimi Garanti Dışı bırakır mı?

tqlhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Baydar
Ürünü alalı 2 ay civarı falan oluyor yanında da skatez almıştım fakat garanti dışı bırakır diye takmadım. Şimdi de takmayı düşünüyorum fakat garanti dışı kalmasını da istemiyorum. 2 yıl garantinin boşa gitmesini istemem garanti dışı kalma gibi bir durum var mı?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Ürünü alalı 2 ay civarı falan oluyor yanında da skatez almıştım fakat garanti dışı bırakır diye takmadım. Şimdi de takmayı düşünüyorum fakat garanti dışı kalmasını da istemiyorum. 2 yıl garantinin boşa gitmesini istemem garanti dışı kalma gibi bir durum var mı?
2 aylık skatezi neden değişeceksinki

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Berat
değiştir g pronun skatezleri leş garanti dışı falan bırakmaz skatezden garantimi gider bu nasıl zihniyet

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Vidalara dokunmazsan bir problem olmaz ama ara bir sor garantiye al işi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
Uygunsuz Dil
değiştir g pronun skatezleri leş garanti dışı falan bırakmaz skatezden garantimi gider bu nasıl zihniyet
Dostum sen ne anlatıyosun rampage kullanıyosun büyük ihtimal gelip gpro forumuna cevap yazıyosun senin gelir durumunu aşıyor burası hadi git fiyat performans mouse videoları izle sen

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dostum sen ne anlatıyosun rampage kullanıyosun büyük ihtimal gelip gpro forumuna cevap yazıyosun senin gelir durumunu aşıyor burası hadi git fiyat performans mouse videoları izle sen
Dostum, papatya çayı içmeni öneririm.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
nereye sorabilirim çoğu yere baktım ama net bir cevap vermiyor kimse
Müşteri temsilcisi var mı bilmiyorum ama Logitech ile mail üzerinden iletişim kur böyle bir durum var değiştirsem garanti dışı kalır mı vesaire artık cümleyi sen kurarsın yaz ve gönder 1 hafta içinde sana dönerler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bir gün bozulur servise yollarsan ve pürüz çıkartırlarsa sırf bu yüzden hem genel merkezden gelen o maili kanıt olarak gösterirsin inkar ederlerse de tekrar genel merkeze mail atar durumu anlatırsın onlar yetkili servis ile iletişime geçer

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Ne anlatıyon sen, millet alabiliyor senin gibi sanma herkesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,096
Üyeler
166,325
Son üye
argona55
Top Bottom