g pro x superlight indirim

rafetsunal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Hazır indirimde alınır mı yoksa XM1r Wireless beklenir mi?

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Hazır indirimde alınır mı yoksa XM1r Wireless beklenir mi?
şöyle şeyler paylaşma be :D şeytan dürtüyor benide al diye :D inat ettim almayacam pahalı gerek yok diyom da :d

hocam 2 senedir steel series kullanıyorum kablosu sıkmaya başladı bir kere alayım kafam rahat etsin kafasındayım, bu fareyide çok öneriyorlar fakat switchlerini sevmiyorlar bilemedim ama 170tlde az indirim değil ya
Ben olsam o kadar vermezdim hocam siz bilirsiniz attığım mouse iyidir.

Çok pahalıymış o kadar basmaya gerek yok. Al bir Glorious Model O Wireless yeter o.

delikli olduğu için sanki kırılcak gibi hissettirdi hiç güven alamadım ertesi gün iade ettim performansını denemedim o yüzden orasını bilemem
Kırılacak hissi derken oyunda sinirlenip mousea yumruk atmazsan nasıl kırılsın ki?

Yine de bir mousea o kadar para verilmez. Pugio II Wireless alabilirsin.

Geri