dzekierdem
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
hangisi tercih edilmeli çzellikle oyunlar için
Nvidia ekran kartında FreeSync kullanırsak bi sıkıntı olur mu?Tercih meselesi değil bu. Gerçek Nvidia G-Sync monitörün içerisinde harici bir anakartla sağlanıyor ve aşırı pahalı bir teknoloji. Yanılmıyorsam ülkemizdeki gerçek G-Sync monitörler +10000 TL seviyelerindeydi en son. Sizin gördükleriniz G-Sync uyumlu olan monitörlerdir muhtemelen.
G-Sync Nvidia'nın, FreeSync AMD'nin adlandırması.
bende tam bunu soracaktımNvidia ekran kartında FreeSync kullanırsak bi sıkıntı olur mu?
FreeSync yazılımsal bir şey aslında. Fakat FreeSync hiçbir zaman orijinal GSync kadar düzgün çalışmadı. G-Sync ise pahalı olduğu için pek erişilebilir değil. Açıkçası FreeSync bende çok sorun çıkarttığı için ben hep kapalı tutuyorum.Nvidia ekran kartında FreeSync kullanırsak bi sıkıntı olur mu?
Nerden açıp kapatabiliriz?FreeSync yazılımsal bir şey aslında. Fakat FreeSync hiçbir zaman orijinal GSync kadar düzgün çalışmadı. G-Sync ise pahalı olduğu için pek erişilebilir değil. Açıkçası FreeSync bende çok sorun çıkarttığı için ben hep kapalı tutuyorum.
Hallettim teşekkürlerFreeSync yazılımsal bir şey aslında. Fakat FreeSync hiçbir zaman orijinal GSync kadar düzgün çalışmadı. G-Sync ise pahalı olduğu için pek erişilebilir değil. Açıkçası FreeSync bende çok sorun çıkarttığı için ben hep kapalı tutuyorum.
evet nereden açıp kapattınNerden açıp kapatabiliriz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hallettim teşekkürler
Monitörün kendi ayarlarından.evet nereden açıp kapattın
aga altta pc nin sistem özellikleri yazıyorya onu nasıl yapıyorsunuzMonitörün kendi ayarlarından.
Sağ üstte kendi kullanıcı adına tıkla açılan yerde imzaya tıkla.aga altta pc nin sistem özellikleri yazıyorya onu nasıl yapıyorsunuz
bende kendi pcmi yazacam ama nasıl bilmiyorum