G-Sync vs Freesync farkı ne

Reaksiyon skoru
118
hangisi tercih edilmeli çzellikle oyunlar için

gsync nvidia ekran kartlarında freesync ise amd ekran kartlarında çalışıyor diye biliyorum

Tercih meselesi değil bu. Gerçek Nvidia G-Sync monitörün içerisinde harici bir anakartla sağlanıyor ve aşırı pahalı bir teknoloji. Yanılmıyorsam ülkemizdeki gerçek G-Sync monitörler +10000 TL seviyelerindeydi en son. Sizin gördükleriniz G-Sync uyumlu olan monitörlerdir muhtemelen.

G-Sync Nvidia'nın, FreeSync AMD'nin adlandırması.

Tercih meselesi değil bu. Gerçek Nvidia G-Sync monitörün içerisinde harici bir anakartla sağlanıyor ve aşırı pahalı bir teknoloji. Yanılmıyorsam ülkemizdeki gerçek G-Sync monitörler +10000 TL seviyelerindeydi en son. Sizin gördükleriniz G-Sync uyumlu olan monitörlerdir muhtemelen.

G-Sync Nvidia'nın, FreeSync AMD'nin adlandırması.
Nvidia ekran kartında FreeSync kullanırsak bi sıkıntı olur mu?

Nvidia ekran kartında FreeSync kullanırsak bi sıkıntı olur mu?
FreeSync yazılımsal bir şey aslında. Fakat FreeSync hiçbir zaman orijinal GSync kadar düzgün çalışmadı. G-Sync ise pahalı olduğu için pek erişilebilir değil. Açıkçası FreeSync bende çok sorun çıkarttığı için ben hep kapalı tutuyorum.

FreeSync yazılımsal bir şey aslında. Fakat FreeSync hiçbir zaman orijinal GSync kadar düzgün çalışmadı. G-Sync ise pahalı olduğu için pek erişilebilir değil. Açıkçası FreeSync bende çok sorun çıkarttığı için ben hep kapalı tutuyorum.
Nerden açıp kapatabiliriz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hallettim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,437
Üyeler
197,464
Son üye
FR13NDS
Geri