Hocam önceki konuda da yazmıştım iade edin bence, ve artabilir zamanla risk almayın direkt iade edin.Arkadaşlar 2 adet ölü pixsel var en sag alt tarafta siyah görünmüyor bile onun 4 parmak felan solunda sag altta kırmızı goze beyazda belki takilir dikkat edilirse bu sekilde kullanılır mi ellerinde stok yok iade yapiyorlar
Kanka sana yazdim oradan da gormedin heralde adama cikladi fabrikasyon sonradan olusmaz panele vurmaniz lazim dedi olmasi icin oda cami catlatir dedi 5 olunca 2 sene icerisinde iade ve degisim hakkı yeniden doguyor dedi ve o dedigin modele bakti yokmus vatanda var sadece 3999 a napayim bilemedim yaHocam önceki konuda da yazmıştım iade edin bence, ve artabilir zamanla risk almayın direkt iade edin.
Fiyat ve ozellikler ve kullanışı guzel diye teraddutte kaldimHocam önceki konuda da yazmıştım iade edin bence, ve artabilir zamanla risk almayın direkt iade edin.
nerden aldınızArkadaşlar 2 adet ölü pixsel var en sag alt tarafta siyah görünmüyor bile onun 4 parmak felan solunda sag altta kırmızı goze beyazda belki takilir dikkat edilirse bu sekilde kullanılır mi ellerinde stok yok iade yapiyorlar