G24f-2 ölü pixselli sekilde kullanılır mı?

Tamaran

80+
Reaksiyon skoru
139
Arkadaşlar 2 adet ölü pixsel var en sag alt tarafta siyah görünmüyor bile onun 4 parmak felan solunda sag altta kırmızı goze beyazda belki takilir dikkat edilirse bu sekilde kullanılır mi ellerinde stok yok iade yapiyorlar

Arkadaşlar 2 adet ölü pixsel var en sag alt tarafta siyah görünmüyor bile onun 4 parmak felan solunda sag altta kırmızı goze beyazda belki takilir dikkat edilirse bu sekilde kullanılır mi ellerinde stok yok iade yapiyorlar
Hocam önceki konuda da yazmıştım iade edin bence, ve artabilir zamanla risk almayın direkt iade edin.

Hocam önceki konuda da yazmıştım iade edin bence, ve artabilir zamanla risk almayın direkt iade edin.
Kanka sana yazdim oradan da gormedin heralde adama cikladi fabrikasyon sonradan olusmaz panele vurmaniz lazim dedi olmasi icin oda cami catlatir dedi 5 olunca 2 sene icerisinde iade ve degisim hakkı yeniden doguyor dedi ve o dedigin modele bakti yokmus vatanda var sadece 3999 a napayim bilemedim ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat ve ozellikler ve kullanışı guzel diye teraddutte kaldim

nerden aldınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,527
Üyeler
192,396
Son üye
cyr8s
Geri