🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

işine gelmedi cevap veremedin bilgin yok diye geçiştiriyorsun yazık neyse muhatap olmam ztn :D g29 ile moza r3 r5 karşılaştırıp lotgitech daha iyi diyen bir elemandan mantıklı bir cevap gelmez ztn o yüzden bence de sus bir zahmet

Cevabını veremeyeceğim bir şey yok cevap vermek istemiyorum. Evet bilgin yok. Para alan youtuber dediğin adam Jason Tahincioğlu. Araştır bakalım kimmiş.

G29, Moza R3/R5'den daha iyi demedim, Moza'nın PEDAL SETİ daha kötü dedim. Evet daha kötü. Sana tavsiyem fren çok sert diyorsun ya, debriyajı oynadığın oyunlarda fren yapabilirsin. Lütfen daha fazla yorma konuyu şahsileştiriyorsun sadece.

Gerçekten cevap verme gereği hissetmiyorum daha fazla sana. Konuyu şahsileştirmekten başka bir şey yapmıyorsun sadece. Bilgin de yok. Allah'a emanet.
bu arada kişiselleştiren sensin dostum benim ben diyorum ki set çöp ama bu paraya rakipsiz sen başladın boş boş sanski babanın firması ben kötü yönelerini söyliroum sen inatla iyi diyip diğer markalardan bile iyi olduğunu idda ediyorsun :D

evet yine bir saçmalama daha kardeşim ben niye debriyajı fren yapayım onu yapan firma düşünecek o şekil üretecek ve çöp olduğu hakkında fikrim değişmeyecek o adamında ne halt olduğu umurumda da değil

Sıkılmak, ürünü beğenmemek, bu gibi konulardan ayrı olarak vitese değinmek isterim. Sanırım g29'un en olumlu yanı neresi deseler ben kesinlikle vites derim. Çünkü tam bir f/p ürünü shifter.

Örneğin g29 özünde bir "h" türü vites diyebiliriz. Durum böyleyken bazı oyunlarda "h" vites sistemi kullanıma pek uygun değil, çatalla çorba içmeye çalışmak gibi gelir, bizim ihtiyacımız olan "SGP" vites. Direksiyon arkasında olan "paddle" vitesleri de kullanmaktandan keyif almıyorum, peki öyleyse ne yapacağım ? Çözümü çok basit resimde yaptığım gibi. Özetle "3" ve "4" vites atamalarını, yani yukarı veya aşağı vites geçişlerini lastik, saç tokası gibi şeylerle bağladığımız zaman vites kendini boşa atar biz çaba harcamadan. Masraf yapmadan ufak bir ayarla SGP vitese sahip oluyoruz. Özellikle Moza SGP shifter bugün 10k civarı fiyatlarda satılırken işimize çok fazlasıyla yarar.

Asetto Corsa drift atmak isteyenler için de oldukça ucuz bir yöntem. Vites geçişleri direksiyon arkası "paddle" olarak ayarlanıp, vitesi ise el freni olarak kullanmak gibi. Gerçi el freni hassasiyetine ayar çekmek gerekiyor verim alabilmek için ancak çok büyük bir sorun değil. Masraf yapmak istemeyen insanlar için pratik bunlar.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-06 saat 13.05.50_7a0d3dd1.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-06 saat 13.05.50_7a0d3dd1.webp
    355.8 KB · Hit: 53
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,779
Üyeler
184,220
Son üye