Ya valla zmaan kalmiyor aslında benim sebep o değil ben direk bilgisayara oturmuyorum nerdeyse 1.5 senedir yani Max 2 saat oturmusum aralıksızrafa kaldırma sebebin üründe bir sorun mu yoksa hevesin mi geçti geçti
Ya valla zmaan kalmiyor aslında benim sebep o değil ben direk bilgisayara oturmuyorum nerdeyse 1.5 senedir yani Max 2 saat oturmusum aralıksızrafa kaldırma sebebin üründe bir sorun mu yoksa hevesin mi geçti geçti
Bunları bence ikinci el alacaksın adam 2 3 ay oynamış satıyor sende sıkılırsın sende satarsın aldığın fiyatabunu alıp uzun süre kullanan var mı? 1 ay sonra rafa kaldırdım diyenler var fa
Forza direksiyon seti ile gazlamaya uygun değil hard core bir oyun direksiyon setinse soğursun forza için alıyorsanforzada test edebildin mi ? nasıl ordaki deneyimi
İkinci el fiyatları da aynen bu şekil, sıfır almak daha mantıklı.Bunları bence ikinci el alacaksın adam 2 3 ay oynamış satıyor sende sıkılırsın sende satarsın aldığın fiyata
Valla ben g920 aldım 3 aylıkken ikinci el vitesi sıfır aldım 1 ay oynadım koydum kenara. 3 aydır bende 2 hafta önce yine çıkardım az oynadım kaldırmaya üşendim masanın diğer ucuna sabitledim duruyor boşta hevesle alıyorsun ama sarmıyor hissiyat gerçek arabayla uzaktan yakından alakası yok fren pedalı zaten çok sert direksiyon desen zaten çoğu oyunda gereksiz sertleşiyor bazı oyunlardads tamamen hissiz dümdüz çalışıyorbunu alıp uzun süre kullanan var mı? 1 ay sonra rafa kaldırdım diyenler var fa
hocam olay güvenirlik. Bende her şeyi Amazon dan alırım ama g29 satıcı puanlarına bakın %55 60 olumlu yorum oranları.Kuponla Amazonda da aynı fiyat alacak olsam amazonu tercih ederim
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Valla ben g920 aldım 3 aylıkken ikinci el vitesi sıfır aldım 1 ay oynadım koydum kenara. 3 aydır bende 2 hafta önce yine çıkardım az oynadım kaldırmaya üşendim masanın diğer ucuna sabitledim duruyor boşta hevesle alıyorsun ama sarmıyor hissiyat gerçek arabayla uzaktan yakından alakası yok fren pedalı zaten çok sert direksiyon desen zaten çoğu oyunda gereksiz sertleşiyor bazı oyunlardads tamamen hissiz dümdüz çalışıyor
ne için uygunForza direksiyon seti ile gazlamaya uygun değil hard core bir oyun direksiyon setinse soğursun forza için alıyorsan
ne için uygun
9 10 civarına vitesli bulunuyorİkinci el fiyatları da aynen bu şekil, sıfır almak daha mantıklı.
Fena set değil, oynanılır. Ufak bir short atayım benden