🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

forzada test edebildin mi ? nasıl ordaki deneyimi
Forza direksiyon seti ile gazlamaya uygun değil hard core bir oyun direksiyon setinse soğursun forza için alıyorsan

bunu alıp uzun süre kullanan var mı? 1 ay sonra rafa kaldırdım diyenler var fa
Valla ben g920 aldım 3 aylıkken ikinci el vitesi sıfır aldım 1 ay oynadım koydum kenara. 3 aydır bende 2 hafta önce yine çıkardım az oynadım kaldırmaya üşendim masanın diğer ucuna sabitledim duruyor boşta hevesle alıyorsun ama sarmıyor hissiyat gerçek arabayla uzaktan yakından alakası yok fren pedalı zaten çok sert direksiyon desen zaten çoğu oyunda gereksiz sertleşiyor bazı oyunlardads tamamen hissiz dümdüz çalışıyor

Kuponla Amazonda da aynı fiyat alacak olsam amazonu tercih ederim
hocam olay güvenirlik. Bende her şeyi Amazon dan alırım ama g29 satıcı puanlarına bakın %55 60 olumlu yorum oranları.
Vatan Sırf kapalı kutuyu görüp almak isteyen için uygun fiyat. 3 taksit yapıyormus

Valla ben g920 aldım 3 aylıkken ikinci el vitesi sıfır aldım 1 ay oynadım koydum kenara. 3 aydır bende 2 hafta önce yine çıkardım az oynadım kaldırmaya üşendim masanın diğer ucuna sabitledim duruyor boşta hevesle alıyorsun ama sarmıyor hissiyat gerçek arabayla uzaktan yakından alakası yok fren pedalı zaten çok sert direksiyon desen zaten çoğu oyunda gereksiz sertleşiyor bazı oyunlardads tamamen hissiz dümdüz çalışıyor

Pedali sert olduğu için çok kıymetli zaten, üstelik kaliteli malzemeden uzun ömürlü. Siz alışmadığınız için kötülüyorsunuz. 5 yıl üst seviyede G29 kullandım ben bu pedaller sayesinde. Fren hissiyatı gaz pedali kadar yumuşak olsaydı elit ligde yarışamazdım. Hocam bu konuda daha öncede yazdınız ve yanıltıcı oluyor söyledikleriniz.

Bu F1 videosu bana ait. Steam adı görünüyor, ekleyebilirsiniz hemen şuan anlatırım seti :D 5 Yıllık G29 direksiyonuyla yarıştım bu güne kadar. Şuan G923 modeline geçtim. Bu G29 için gerçekten bir gün büyük bir inceleme yapmak istiyorum. Türkiye'de bilende bilmeyende konuşuyor set hakkında.

Son düzenleme:
Fena set değil, oynanılır. Ufak bir short atayım benden :D

Fena değil, işte gösterdiğin gibi çok fena set :D Rekabetçi olunabilecek bir set. Direksiyon aracın önünü ve arkasını çok iyi hissettiriyor, pedal seti zaten üst seviye tartışmasız... Hall effect çoğu setten farkla önde. FFB olarak evet yetersiz eğer sadece Euro Truck oynanacak ise.

Rekabetçi de oynarım diyorsanız Jarno Opmeer'in F1 25 settings videosunu izleyebilirsiniz. FFB'yi full kapatıyor mesela. Sadece gücü açık bırakıyor. Esasen rekabetçi oyunlarda yol titreşimi, kerb bildirimi aramıyorsun bile. Fark yaratan öncelik pedal seti oluyor gerçekten...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,907
Üyeler
187,119
Son üye
Mehmet256
Geri