🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

Kuponla Amazonda da aynı fiyat alacak olsam amazonu tercih ederim

Ekler

• 1749150036525.webp
    1749150036525.webp
    90.6 KB · Hit: 76
Nakit almayacaksan pahalı gene. Trendyol üzerinde vites ile beraber 15 k üstelik 6 ay peşin fiyatına taksit imkanı sunuyor.

araba hastasıyım ama oyunlarda ne kadar uzun soluklu kullanırım zevk alırım bilemediğimden almadım hiç
Valla hocam şöyle diyim 200 saat Ets 2
100 saat filan forsa
100saatte assetto bana göre assetto trafik mode kurup arkaya aç Müslüm babayı kafayı dağıt gece sariyor sararsa

Valla hocam şöyle diyim 200 saat Ets 2
100 saat filan forsa
100saatte assetto bana göre assetto trafik mode kurup arkaya aç Müslüm babayı kafayı dağıt gece sariyor sararsa
drift için ve asetto full mod kurup oynamak için almayı düşünüyordum da bilmiyorum dediğim gibi çok fazla alıp sıkılan var

drift için ve asetto full mod kurup oynamak için almayı düşünüyordum da bilmiyorum dediğim gibi çok fazla alıp sıkılan var
En kotu satarsın hocam giden bir ürün 2. Eldede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Drift g29 da gereksiz zor haberin olsun

Asetto corsa, ets, bunlar ilk başta eğlendiren ama çabuk sıkan oyunlar. Dirt rally 2.0 veya WRC denemelisin istediklerini oynadıktan sonra. Ralli, yarış oyunlarının souls-like türü olduğu için keyfi çok daha başkadır, heyecanlıdır. Başarı hissini daha çok istersin. Tabi aşırı oynadıktan sonra elbet sıkar. Beni de sıktı ama diğerleri kadar değil.

Asetto corsa, ets, bunlar ilk başta eğlendiren ama çabuk sıkan oyunlar. Dirt rally 2.0 veya WRC denemelisin istediklerini oynadıktan sonra. Ralli, yarış oyunlarının souls-like türü olduğu için keyfi çok daha başkadır, heyecanlıdır. Başarı hissini daha çok istersin. Tabi aşırı oynadıktan sonra elbet sıkar. Beni de sıktı ama diğerleri kadar değil.
bunu direksiyonu Rc carsa bağlayacaksın kamerayla öyle zevki olur bende rc carsa var ama bakım yapmadığımdan yatıyor.

Bu direksiyonları asettoda 2 makas atayım ets de müzik açıp tır süreyim diye almak pek uzun ömürlü olmuyor gördüğüm kadarıyla, hevesi kısa sürüyor. Alınacaksa iracingdir dirt rally falandır ciddi araba oyunları için alınması lazım gerçekten sıkılmadan kullanıp simracing dünyasına girmek için.

Bunları yani direksiyon seti ve vitesi alıp ehliyet kurslarından geçenler var :)

Similasyonlar ile bu zamasingo çok işe yarar diyenler çok, bu açıdan yararlı bir araç, konu.

Siz hiç böyle ehliyet alan duydunuz mu, gerçek yani pratik sınavda bunların katkısı olur mu? Bence mutlaka olur zaten kurslarda da var pratik yapma konsolları, bu da işe yarar bence.

Oyun dışı böyle işlerde aslında çok işe yarar. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri