G29 Direksiyon Seti Alınır mı?

SHN67

80+
Reaksiyon skoru
5
Trendyol dan g29 almayı düşünüyorum
direksiyon pedallar ve vites dahil 15k bir miktarı var ama ithalatçı garantili sizce alınır mı? ?

g29 kullanan varsa memnunmu basit oyunlar oynuyorum ets2 tarzı ve vites kronik sorun diyorlar.

G29 A shifter var diye o kadar para vereceğine Vatanda Moza R3 19'a düşüyor bazen onu al kesinlikle.

3 ay önce almıştım 2.el olarak, Bence 15K gibi bir rakamı hak eder mi? diye sorarsan hiç sanmam alınırsa ikinci el alınmalı temiz bir şekilde yoksa gerçekten kendime bazen şey diyorum iyiki 0 almamışım diyorum.

ETS 2 ve F1 de oynuyorum gayet keyifli

En keyifsiz deneyimi de garip bir şekilde Forza Horizon 5 de yaşadım yani klavye ile oyna daha keyifli

Trendyol dan g29 almayı düşünüyorum
direksiyon pedallar ve vites dahil 15k bir miktarı var ama ithalatçı garantili sizce alınır mı? ?

g29 kullanan varsa memnunmu basit oyunlar oynuyorum ets2 tarzı ve vites kronik sorun diyorlar.
2.el temiz bulursan al.O fiyata değmez kullanıyorum

3 ay önce almıştım 2.el olarak, Bence 15K gibi bir rakamı hak eder mi? diye sorarsan hiç sanmam alınırsa ikinci el alınmalı temiz bir şekilde yoksa gerçekten kendime bazen şey diyorum iyiki 0 almamışım diyorum.

ETS 2 ve F1 de oynuyorum gayet keyifli

En keyifsiz deneyimi de garip bir şekilde Forza Horizon 5 de yaşadım yani klavye ile oyna daha keyifli
Forzada bende gram keyif almadım sebebi de hardcore bir yarış oyunu olmasıymış ondada gamepad yada klavye ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,149
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri