Yardım g29 hangi driverile kullanmalıyım

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar merhaba 2 tane driveri var var da 2 sini de yükleyip ayarları bozdum galiba direksiyon çevriliyor ama zor çevriliyor hassasiyeti düşürdüğümde ise etki etmiyorikisinden de deniyorum ama yapamıyorum nasıl sıfırlayabilirim direksiyonu

Eğer oynadığın oyun destekliyorsa direksiyonu oyunun içinden ayarlayabilirsin onları. Bende GHUB sıkıntısız çalışıyor. Ama zaten sadece 1-2 tane oyun için kullanıyorum. ETS-Asetto-Forza bunların hepsinde oyundan yapabilirsin ayarı.

Eğer oynadığın oyun destekliyorsa direksiyonu oyunun içinden ayarlayabilirsin onları. Bende GHUB sıkıntısız çalışıyor. Ama zaten sadece 1-2 tane oyun için kullanıyorum. ETS-Asetto-Forza bunların hepsinde oyundan yapabilirsin ayarı.
evet ama oyunda force feedback açık ama olmuyor algılamıyor test edebileceğim bir yer varmıdır

Normalde burdan değiştirdiğin zaman direksiyonun direk sertleşmesi veya yumuşaması lazım.
1644940489778.png

Normalde burdan değiştirdiğin zaman direksiyonun direk sertleşmesi veya yumuşaması lazım.
Alıntıyı görüntüle
hocam sıkıntı o değil diyorum o çalışıyor zaten force feedback çalışmıyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
yani oyundada titreşim seçeneği açık dün zangır zangır titriyodu şimdi iç çalışmyıor bile force feedback

Geri