üstüne para koyup hiç açılmamış cloud 2'leri 1000 liraya alabilirsin.Arkadaşlar bugün ilana biri aradı yarın kargolarsam bugün alıcakmış beyaz g335 sıfır gibi 700tlye,satıp ne alabilirim daha kaliteli ?
Klavye mouse kulaklık kısaca donanım konusunda çok bilgili kendisi. Yanlış öneri yapmaktansa onu etiketliyoruzardayı ilah olarak görmeye başladım her konuya onu etiketliyorlar
Para koyamam,1 aylık cloud 2 600 tl sence değer mi ? Bu arada cloud 2 alırsam bütün setup gidiyor çünkü beyaz mira s mizar beyaz yanına beyaz mousepad aldım.üstüne para koyup hiç açılmamış cloud 2'leri 1000 liraya alabilirsin.
o zaman beyaz arctis 3 al bu arada cloud 2 çok daha iyi adam o kadar ucuza satıyosa fabrika hatalı olabilir bazen dip ses sorunu oluyorPara koyamam,1 aylık cloud 2 600 TL sence değer mi ? Bu arada cloud 2 alırsam bütün setup gidiyor çünkü beyaz mira s mizar beyaz yanına beyaz mousepad aldım.
Hocam en başta arctis 3/g335te g335 önermişlerdi sizce ne yapmalıyım ? Arada değecek çok fark yoksa uğraşmak istemiyorum.o zaman beyaz arctis 3 al bu arada cloud 2 çok daha iyi adam o kadar ucuza satıyosa fabrika hatalı olabilir bazen dip ses sorunu oluyor
rahatlık bakımından her türlü değer. arctis 3'te kafan rahat edemezse parasını ben vercem. ses kalitesi olarak fiyatına göre güzel ama ses yongasından dolayı düşük sesten şikayet edenler var almadan önce mediamarktta deneHocam en başta arctis 3/g335te g335 önermişlerdi sizce ne yapmalıyım ? Arada değecek çok fark yoksa uğraşmak istemiyorum.
Knk bana da bildiğin bilgisayar için bi kulak üstü kulaklık varmı 500 tl bütçem varüstüne para koyup hiç açılmamış cloud 2'leri 1000 liraya alabilirsin.
tuf h7 core alınabilir şuan indirimde olan daha iyi bi ürün varsa bilmiyorum amazonda eksa e900 300tl'ydi hala duruyosa kaçırma. asustan açık ara daha iyi bir kulaklıkKnk bana da bildiğin bilgisayar için bi kulak üstü kulaklık varmı 500 TL bütçem var
Tuf mı eksa e900 mü sence ? yuvarlakta bende rahat edemiyorumtuf h7 core alınabilir şuan indirimde olan daha iyi bi ürün varsa bilmiyorum amazonda eksa e900 300tl'ydi hala duruyosa kaçırma. asustan açık ara daha iyi bir kulaklık
edit: cooler master ch321 şuan itopyada indirimde bence içlerinde en iyisi o ama yuvarlak ped yapısı yüzünden ben rahat edemiyorum almadan önce iyi düşün