G335 Yerine ne alınabilir ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar bugün ilana biri aradı yarın kargolarsam bugün alıcakmış beyaz g335 sıfır gibi 700tlye,satıp ne alabilirim daha kaliteli ?

Arkadaşlar bugün ilana biri aradı yarın kargolarsam bugün alıcakmış beyaz g335 sıfır gibi 700tlye,satıp ne alabilirim daha kaliteli ?
üstüne para koyup hiç açılmamış cloud 2'leri 1000 liraya alabilirsin.

üstüne para koyup hiç açılmamış cloud 2'leri 1000 liraya alabilirsin.
Para koyamam,1 aylık cloud 2 600 tl sence değer mi ? Bu arada cloud 2 alırsam bütün setup gidiyor çünkü beyaz mira s mizar beyaz yanına beyaz mousepad aldım.

Para koyamam,1 aylık cloud 2 600 TL sence değer mi ? Bu arada cloud 2 alırsam bütün setup gidiyor çünkü beyaz mira s mizar beyaz yanına beyaz mousepad aldım.
o zaman beyaz arctis 3 al bu arada cloud 2 çok daha iyi adam o kadar ucuza satıyosa fabrika hatalı olabilir bazen dip ses sorunu oluyor

o zaman beyaz arctis 3 al bu arada cloud 2 çok daha iyi adam o kadar ucuza satıyosa fabrika hatalı olabilir bazen dip ses sorunu oluyor
Hocam en başta arctis 3/g335te g335 önermişlerdi sizce ne yapmalıyım ? Arada değecek çok fark yoksa uğraşmak istemiyorum.

Hocam en başta arctis 3/g335te g335 önermişlerdi sizce ne yapmalıyım ? Arada değecek çok fark yoksa uğraşmak istemiyorum.
rahatlık bakımından her türlü değer. arctis 3'te kafan rahat edemezse parasını ben vercem. ses kalitesi olarak fiyatına göre güzel ama ses yongasından dolayı düşük sesten şikayet edenler var almadan önce mediamarktta dene

Knk bana da bildiğin bilgisayar için bi kulak üstü kulaklık varmı 500 TL bütçem var
tuf h7 core alınabilir şuan indirimde olan daha iyi bi ürün varsa bilmiyorum amazonda eksa e900 300tl'ydi hala duruyosa kaçırma. asustan açık ara daha iyi bir kulaklık
edit: cooler master ch321 şuan itopyada indirimde bence içlerinde en iyisi o ama yuvarlak ped yapısı yüzünden ben rahat edemiyorum almadan önce iyi düşün

Son düzenleme:
tuf h7 core alınabilir şuan indirimde olan daha iyi bi ürün varsa bilmiyorum amazonda eksa e900 300tl'ydi hala duruyosa kaçırma. asustan açık ara daha iyi bir kulaklık
edit: cooler master ch321 şuan itopyada indirimde bence içlerinde en iyisi o ama yuvarlak ped yapısı yüzünden ben rahat edemiyorum almadan önce iyi düşün
Tuf mı eksa e900 mü sence ? yuvarlakta bende rahat edemiyorum

Geri