hayır hocam kapamış monitör sanırım, acınca bitti diyor bir kere daha yapmıştım ama bitince kendiliğinden açılması veya pc kapatması gerekmez mifareyi oynattığınızda ya da klavyeye bastığınızda bir şey olmuyormu hocam.
yok kapatmıyor bildirim vermiyor malesefhayır hocam kapamış monitör sanırım, acınca bitti diyor bir kere daha yapmıştım ama bitince kendiliğinden açılması veya pc kapatması gerekmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns hocam bilgin varmj
kaç dakikada bitiyor peki hocam?yok kapatmıyor bildirim vermiyor malesef
bende kendim tus ile seçip yaptım 30 dk oldu ama işte uyarı gelmedi açabilirmiyim acaba monitörüyok kapatmıyor bildirim vermiyor malesef
ben garanti olsun diye kendim elimle yapıyorum 15-20 dakikada falan bitiyor sanırım garanti olsun diye 30 dk bekliyorum gün içinde
aç bitmemişse bile bir şey olmaz hatta 5 dk önce başlatıp kullanman gerekirse açabilirsin ben 4-5 kere öyle denk getirdim sadece bitmedi diye mesaj veriyorkaç dakikada bitiyor peki hocam?
bende kendim tus ile seçip yaptım 30 dk oldu ama işte uyarı gelmedi açabilirmiyim acaba monitörü
2. monitör öneri nedeni nedir hocam tam anlayamadım?2. monitör kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim bu arada ben g6yı piksel yenilemeye elle koyup bilgisayarı kapatıyorum güce takılıysa kasa kapalıyken de kendisi yapmaya devam ediyor
aç bitmemişse bile bir şey olmaz hatta 5 dk önce başlatıp kullanman gerekirse açabilirsin ben 4-5 kere öyle denk getirdim sadece bitmedi diye mesaj veriyor
biraz konudan bağımsız olacak ama monitör tutucunuz neydi acaba nb f80 aldım da g6ya takmaya tereddüt ettim biraz kendi ayağı falan komple metal
2. monitör kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim bu arada ben g6yı piksel yenilemeye elle koyup bilgisayarı kapatıyorum güce takılıysa kasa kapalıyken de kendisi yapmaya devam ediyor
aç bitmemişse bile bir şey olmaz hatta 5 dk önce başlatıp kullanman gerekirse açabilirsin ben 4-5 kere öyle denk getirdim sadece bitmedi diye mesaj veriyor
biraz konudan bağımsız olacak ama monitör tutucunuz neydi acaba nb f80 aldım da g6ya takmaya tereddüt ettim biraz kendi ayağı falan komple metal
oled monitörü sekmelerde falan kullanmıyorum ben sadece oyun ve video amaçlı kullanıyorum2. monitör öneri nedeni nedir hocam tam anlayamadım?
2. monitör bakıyorum hocam setupum beyaz. siyah monitör alırsam yakışmaz beyaz alırsam da g6 çerçevesiz beyaz yanında sırıtır. çerçevesiz 24 inc bir monitör bakıyorum bulursam alacağımoled monitörü sekmelerde falan kullanmıyorum ben sadece oyun ve video amaçlı kullanıyorum
statik görsel olayı
Ben kullanıyorum bir kez geliyoruz dünyayaoled monitörü sekmelerde falan kullanmıyorum ben sadece oyun ve video amaçlı kullanıyorum
statik görsel olayı
ben okuduğum bölümden ötürü 27 inç 4k 60 hz çektim dik koydum tek oled monitörle yaşamak imkansız ya monitör zarar görür ya sen rahat edemezsin2. monitör bakıyorum hocam setupum beyaz. siyah monitör alırsam yakışmaz beyaz alırsam da g6 çerçevesiz beyaz yanında sırıtır. çerçevesiz 24 inc bir monitör bakıyorum bulursam alacağım