Yardım G6 oled Piksel yenileme nezaman biter?

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
piksel yenileme seçip şimdi tuşuna tıklıyorum ve ekran kapanıyor ama bittiğine dair bir şey olmuyor kasa hala açık görünüyor bittiğini nasıl anlayacağım?
IMG_3582.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
fareyi oynattığınızda ya da klavyeye bastığınızda bir şey olmuyormu hocam.

fareyi oynattığınızda ya da klavyeye bastığınızda bir şey olmuyormu hocam.
hayır hocam kapamış monitör sanırım, acınca bitti diyor bir kere daha yapmıştım ama bitince kendiliğinden açılması veya pc kapatması gerekmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns hocam bilgin varmj

hayır hocam kapamış monitör sanırım, acınca bitti diyor bir kere daha yapmıştım ama bitince kendiliğinden açılması veya pc kapatması gerekmez mi

@Tayfunns hocam bilgin varmj
yok kapatmıyor bildirim vermiyor malesef

ben garanti olsun diye kendim elimle yapıyorum 15-20 dakikada falan bitiyor sanırım garanti olsun diye 30 dk bekliyorum gün içinde

kaç dakikada bitiyor peki hocam?

ben garanti olsun diye kendim elimle yapıyorum 15-20 dakikada falan bitiyor sanırım garanti olsun diye 30 dk bekliyorum gün içinde
bende kendim tus ile seçip yaptım 30 dk oldu ama işte uyarı gelmedi açabilirmiyim acaba monitörü

2. monitör kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim bu arada ben g6yı piksel yenilemeye elle koyup bilgisayarı kapatıyorum güce takılıysa kasa kapalıyken de kendisi yapmaya devam ediyor

kaç dakikada bitiyor peki hocam?

bende kendim tus ile seçip yaptım 30 dk oldu ama işte uyarı gelmedi açabilirmiyim acaba monitörü
aç bitmemişse bile bir şey olmaz hatta 5 dk önce başlatıp kullanman gerekirse açabilirsin ben 4-5 kere öyle denk getirdim sadece bitmedi diye mesaj veriyor

biraz konudan bağımsız olacak ama monitör tutucunuz neydi acaba nb f80 aldım da g6ya takmaya tereddüt ettim biraz kendi ayağı falan komple metal

2. monitör kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim bu arada ben g6yı piksel yenilemeye elle koyup bilgisayarı kapatıyorum güce takılıysa kasa kapalıyken de kendisi yapmaya devam ediyor

aç bitmemişse bile bir şey olmaz hatta 5 dk önce başlatıp kullanman gerekirse açabilirsin ben 4-5 kere öyle denk getirdim sadece bitmedi diye mesaj veriyor

biraz konudan bağımsız olacak ama monitör tutucunuz neydi acaba nb f80 aldım da g6ya takmaya tereddüt ettim biraz kendi ayağı falan komple metal
2. monitör öneri nedeni nedir hocam tam anlayamadım?

IMG_3583.webp

f80 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz bende kullanıyorum

2. monitör öneri nedeni nedir hocam tam anlayamadım?
oled monitörü sekmelerde falan kullanmıyorum ben sadece oyun ve video amaçlı kullanıyorum

statik görsel olayı

oled monitörü sekmelerde falan kullanmıyorum ben sadece oyun ve video amaçlı kullanıyorum

statik görsel olayı
2. monitör bakıyorum hocam setupum beyaz. siyah monitör alırsam yakışmaz beyaz alırsam da g6 çerçevesiz beyaz yanında sırıtır. çerçevesiz 24 inc bir monitör bakıyorum bulursam alacağım

2. monitör bakıyorum hocam setupum beyaz. siyah monitör alırsam yakışmaz beyaz alırsam da g6 çerçevesiz beyaz yanında sırıtır. çerçevesiz 24 inc bir monitör bakıyorum bulursam alacağım
ben okuduğum bölümden ötürü 27 inç 4k 60 hz çektim dik koydum tek oled monitörle yaşamak imkansız ya monitör zarar görür ya sen rahat edemezsin

ben okuduğum bölümden ötürü 27 inç 4k 60 hz çektim dik koydum tek oled monitörle yaşamak imkansız ya monitör zarar görür ya sen rahat edemezsin
öyle doğrusu hocam bakacağım

Selam. Şöyle bir şey taktik vereyim. OSD menüsünden Sistem'in içerisine girin, Güç LED'i Açık ayarını Çalışıyor olarak ayarlayın. Samsung yazısının altında bir ışık yanıyor. Panel temizliği sırasında monitör hala açık olduğu için sabit yanmaya devam edecektir. İşlem bittiğinde bekleme moduna geçip yanıp sönecektir. Bu şekilde anlayabilirsiniz.

Bir de ekleme yapayım. Piksel yenilemeyi her gün yapmayın. Monitörü elinizle kapattığınızda ya da direkt bilgisayarı kapattığınızda zaten kendisi yapması gereken temizliği yapıyor. Piksel yenileme eskiyen piksellere voltaj veriyor ve tüm pikselleri bilinçli eskiterek eşitliyor. 3 güne 1 haftada 1 yapabilirsiniz ya da monitörde bir sorun görürseniz yapabilirsiniz. 2024 Eylül ayında satın aldım aktif olarak sürekli kullanıyorum herhangi bir yanık yok. YouTube kanalımda 3 adet videom var kutu açılışı, inceleme ve 1 yıllık uzun kullanım. Göz atarsanız detaylıca açıkladım her şeyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri