Yardım G6 oled Piksel yenileme nezaman biter?

Selam. Şöyle bir şey taktik vereyim. OSD menüsünden Sistem'in içerisine girin, Güç LED'i Açık ayarını Çalışıyor olarak ayarlayın. Samsung yazısının altında bir ışık yanıyor. Panel temizliği sırasında monitör hala açık olduğu için sabit yanmaya devam edecektir. İşlem bittiğinde bekleme moduna geçip yanıp sönecektir. Bu şekilde anlayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ekleme yapayım. Piksel yenilemeyi her gün yapmayın. Monitörü elinizle kapattığınızda ya da direkt bilgisayarı kapattığınızda zaten kendisi yapması gereken temizliği yapıyor. Piksel yenileme eskiyen piksellere voltaj veriyor ve tüm pikselleri bilinçli eskiterek eşitliyor. 3 güne 1 haftada 1 yapabilirsiniz ya da monitörde bir sorun görürseniz yapabilirsiniz. 2024 Eylül ayında satın aldım aktif olarak sürekli kullanıyorum herhangi bir yanık yok. YouTube kanalımda 3 adet videom var kutu açılışı, inceleme ve 1 yıllık uzun kullanım. Göz atarsanız detaylıca açıkladım her şeyi.
hocam videolarınızı izlemiştim bilgilendirme icin teşekkür ederim sizi bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. alt tab atınca cıkan display port yazısı olayı nasıl çözülür ve monitörü yeni aldım hangi ayarları acmalıyım? genel olarak ne yapmalıyım. parlaklığı 5 de kullanıyorum ana ekran uygulamaları gizledim görev cubugu da gizledim

hocam videolarınızı izlemiştim bilgilendirme icin teşekkür ederim sizi bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. alt tab atınca cıkan display port yazısı olayı nasıl çözülür ve monitörü yeni aldım hangi ayarları acmalıyım? genel olarak ne yapmalıyım. parlaklığı 5 de kullanıyorum ana ekran uygulamaları gizledim görev cubugu da gizledim
Parlaklığı 5'te nasıl kullanıyorsun yav. Genel olarak ben monitörün Kapanışını ve Eko Zamanlayıcıyı kapattım. VRR ben önermiyorum kesinlikle kapatın. VRR sistem içerisinde, bunun yanında Adaptive-Sync'de kapalı olsun.
Monitör Renk Ayarları
Black Equalizer 0
Resim Modu Eko
Parlaklık 50
Kontrast 50
Netlik 15
Renk 20
Ton 0
Kontrast Güçlendirici Kapalı
Renk Tonu Sıcak 1
Beyaz Dengesi= Kırmızı -10/ Yeşil 5/ Mavi 5
Gamma 0
Gölge Ayrıntısı -2
Renk Alanı Doğal
Benim kullandığım ayarlar bu şekilde.

Parlaklığı 5'te nasıl kullanıyorsun yav. Genel olarak ben monitörün Kapanışını ve Eko Zamanlayıcıyı kapattım. VRR ben önermiyorum kesinlikle kapatın. VRR sistem içerisinde, bunun yanında Adaptive-Sync'de kapalı olsun.
Monitör Renk Ayarları
Black Equalizer 0
Resim Modu Eko
Parlaklık 50
Kontrast 50
Netlik 15
Renk 20
Ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Gamma 0
Gölge Ayrıntısı -2
Renk Alanı Doğal
oto olarak 7 mi ne gelmişti hocam 50 nedir cok değil mi

Monitör Renk Ayarları
Black Equalizer 0
Resim Modu Eko
Parlaklık 50
Kontrast 50
Netlik 15
Renk 20
Ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Gamma 0
Gölge Ayrıntısı -2
Renk Alanı Doğal
g6 da max parlaklık 50 aynı monitörlerden mi bahsediyoruz

g6 da max parlaklık 50 aynı monitörlerden mi bahsediyoruz
Evet aynı monitörden bahsediyoruz. 5 parlaklık ile monitörü kullanmıyorsunuz 5 çok az, renkler bile gözükmüyor. En azından 25 30 yapın.

bu 240 hz olan modelden bahsediliyor demi ? ben de yeni aldım da ayarlarını merak ediyordum. bu arada 50 parlaklık başınızı ağrıtmıyor mu ben 10'u geçemiyorum gözümü yoruyor

bu 240 hz olan modelden bahsediliyor demi ? ben de yeni aldım da ayarlarını merak ediyordum. bu arada 50 parlaklık başınızı ağrıtmıyor mu ben 10'u geçemiyorum gözümü yoruyor
aynı şekilde hocam 10 felan okadar yeterli geliyor ki

Monitör Renk Ayarları
Black Equalizer 0
Resim Modu Eko
Parlaklık 50
Kontrast 50
Netlik 15
Renk 20
Ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Gamma 0