chloriN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam videolarınızı izlemiştim bilgilendirme icin teşekkür ederim sizi bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. alt tab atınca cıkan display port yazısı olayı nasıl çözülür ve monitörü yeni aldım hangi ayarları acmalıyım? genel olarak ne yapmalıyım. parlaklığı 5 de kullanıyorum ana ekran uygulamaları gizledim görev cubugu da gizledimSelam. Şöyle bir şey taktik vereyim. OSD menüsünden Sistem'in içerisine girin, Güç LED'i Açık ayarını Çalışıyor olarak ayarlayın. Samsung yazısının altında bir ışık yanıyor. Panel temizliği sırasında monitör hala açık olduğu için sabit yanmaya devam edecektir. İşlem bittiğinde bekleme moduna geçip yanıp sönecektir. Bu şekilde anlayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de ekleme yapayım. Piksel yenilemeyi her gün yapmayın. Monitörü elinizle kapattığınızda ya da direkt bilgisayarı kapattığınızda zaten kendisi yapması gereken temizliği yapıyor. Piksel yenileme eskiyen piksellere voltaj veriyor ve tüm pikselleri bilinçli eskiterek eşitliyor. 3 güne 1 haftada 1 yapabilirsiniz ya da monitörde bir sorun görürseniz yapabilirsiniz. 2024 Eylül ayında satın aldım aktif olarak sürekli kullanıyorum herhangi bir yanık yok. YouTube kanalımda 3 adet videom var kutu açılışı, inceleme ve 1 yıllık uzun kullanım. Göz atarsanız detaylıca açıkladım her şeyi.