Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,989
- İsim
- Chloe Grace Moretz
ürünü kullanan biri olarak artık bıktığım ve parçaladığım için söylemek istemedim kulaklık da ses ayarı yapmazsanız sesleri kötü veriyor ve oyunlarda hiç bir şekilde adam akıllı ses kasılmıyor sadece hafif olması iyi yönü mikrofonu baya baya kötü ses ayarı yaparsanız da sesleri o kadar iyi vermiyor
sadece youtube ve twitch de cok fazla kullanan var diye ve popüler oldugu icin sanki iyi zannediliyor fakat csgo pro settings ve ya valorant pro settings gibi sitelerde bakarsanız hiç bi esporcu ve ya profesyonel alanda kullanmadıgını görürsünüz fiyatıan göre cok balon bir kulaklık almayın aldırmayın 1 yıla yakın kullandım deneyimlerimi bastice paylastım
sadece youtube ve twitch de cok fazla kullanan var diye ve popüler oldugu icin sanki iyi zannediliyor fakat csgo pro settings ve ya valorant pro settings gibi sitelerde bakarsanız hiç bi esporcu ve ya profesyonel alanda kullanmadıgını görürsünüz fiyatıan göre cok balon bir kulaklık almayın aldırmayın 1 yıla yakın kullandım deneyimlerimi bastice paylastım