2022 kasimda aldim gunluk en az 10 saat kullaniyorumne kadar süredir kullanıyorsunuz ve günlük kullanım süreniz ne kadar
10 saatlik kullanımda ağrı yapıyor mu ve 1 yıla yaklaşmış alalı kafanıza değen üst taraftaki deri pedlerde soyulma ve yıpranma oldu mu ve kafanızın üst tarafını bu deriler terletiyor mu2022 kasimda aldim gunluk en az 10 saat kullaniyorum
agri yapmiyor ust taraftaki deriler soyulmadi ama yapiskani kotu galiba acilmaya basladi10 saatlik kullanımda ağrı yapıyor mu ve 1 yıla yaklaşmış alalı kafanıza değen üst taraftaki deri pedlerde soyulma ve yıpranma oldu mu ve kafanızın üst tarafını bu deriler terletiyor mu
korktuğum konu bu neden derseniz cloud 2 kullandım yıllarca üst tarafı suni deri olduğundan soyulmaya ve dökülmeye başladı sonrasında etraf deri olmaya başlıyor kafanızda falan kalıyor hiç hoş değil açıkcası o konu yoksa barracuda baya güzel geliyor gözüme tek korkum o deri kafa bandıagri yapmiyor ust taraftaki deriler soyulmadi ama yapiskani kotu galiba acilmaya basladi
yok suanlik dokulme olmadi ama aciliyo kenarlari biraz bastiriyorum tekrar yapisiyokorktuğum konu bu neden derseniz cloud 2 kullandım yıllarca üst tarafı suni deri olduğundan soyulmaya ve dökülmeye başladı sonrasında etraf deri olmaya başlıyor kafanızda falan kalıyor hiç hoş değil açıkcası o konu yoksa barracuda baya güzel geliyor gözüme tek korkum o deri kafa bandı
böyle yıpranması bile sorun bence hocam çünkü kumaş kafalık kullanınca böyle derdin olmuyor en kötü yenisini alabiliyorsun diğer türlü olunca değişme imkanın olmuyor :/yok suanlik dokulme olmadi ama aciliyo kenarlari biraz bastiriyorum tekrar yapisiyo
yipranma yok hocam yapiskani kalitesiz oldugu icin kenarlari aciliyo ciksa bile yapistirirsinböyle yıpranması bile sorun bence hocam çünkü kumaş kafalık kullanınca böyle derdin olmuyor en kötü yenisini alabiliyorsun diğer türlü olunca değişme imkanın olmuyor :/
Hocam aynı ürün değil fakat Razer Kraken TE kullanıyorum ve üst kısımdaki deriler dökülmeye başladı. Barracuda X'te de durum farklı olmaz diye düşünüyorum.10 saatlik kullanımda ağrı yapıyor mu ve 1 yıla yaklaşmış alalı kafanıza değen üst taraftaki deri pedlerde soyulma ve yıpranma oldu mu ve kafanızın üst tarafını bu deriler terletiyor mu
Deri bu illaki dökülmeye ve yıpranmaya yüz vericektir ondan zaten soruyorum o yüzdende deri ürünleri almaktan çekiniyorum hyperx cloud 2 de deri ve bana çok çektirdiHocam aynı ürün değil fakat Razer Kraken TE kullanıyorum ve üst kısımdaki deriler dökülmeye başladı. Barracuda X'te de durum farklı olmaz diye düşünüyorum.
Bu değerleri ve bilgileri biliyorum o yüzden tecrübeler benim için daha önemli bide bota sormak yerine kendi düşüncelerini söylemen daha iyi olur açıkcası böyle cevaplar biraz mal yerine koyuyor insanı googlelamayı biliyoruz sonuçtaG733, Nova 7 ve Barracuda X, oyuncular için popüler olan üç kablosuz kulaklıktır. Bu kulaklıkların her biri farklı özelliklere sahiptir ve farklı fiyat aralıklarında satılmaktadır.
**G733**
* Hafif ve rahat
* İyi ses kalitesi
* Uzun pil ömrü (20 saat)
* RGB aydınlatma
* USB-C şarj
* Orta fiyatlı
**Nova 7**
* İyi ses kalitesi
* Uzun pil ömrü (40 saat)
* Gürültü engelleme
* Bluetooth ve kablolu bağlantı
* Yüksek fiyatlı
**Barracuda X**
* İyi ses kalitesi
* Uzun pil ömrü (50 saat)
* Mikrofon ile birlikte gelir
* USB-C şarj
* Düşük fiyatlı
Hangi kulaklığın sizin için en iyisi olduğuna karar vermek, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Eğer hafif ve rahat bir kulaklık arıyorsanız, G733 iyi bir seçenek olabilir. Eğer uzun pil ömrü ve gürültü engelleme özellikleri önemliyse, Nova 7 iyi bir seçim olabilir. Eğer düşük fiyatlı bir kulaklık arıyorsanız, Barracuda X iyi bir seçenek olabilir.
Aşağıda, bu kulaklıkların özelliklerinin bir karşılaştırması verilmiştir:
Alıntıyı görüntüle
Değerler yaklaşıktır. Tam ve gerçek olmayabilir.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur. Daha fazla bilgi için ilgili ürün sayfalarına bakabilirsiniz.
(answered by Bard)