asus prime 5080 oc bir daha düşmez artar fiyatlar diye aldıydımAsus’un hangi modeli hocam

asus prime 5080 oc bir daha düşmez artar fiyatlar diye aldıydımAsus’un hangi modeli hocam
prime'dırAsus’un hangi modeli hocam
Yurt dışında 5080 yada 4080 super fiyatlarına baktın mı hiç?999 dolar : 47769 TL, gerçekten iyi fiyatmış. Çökün beyler bu düzen böyle devam eder.
Daha 1 hafta olmadan bu fiyatlara düştü. Ülkeye yeni stok dalgası gelince fiyatlar bu seviyelere düşecektir.![]()
GAINWARD GeForce RTX5080 PHOENIX 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ben phantomunu 56ya aldım bunu görünce üzüldüm çok mu fark var ki aradaphoneıx serısı phantom serısı olsa keşke
Suprim SOC ve Vanguard SOC baya iyi duruyor f/p açısından. Alacak olsaydım onlara bakardım.Bu seride msi asustan hem fiyat hem de performans olarak daha iyi gözüküyor ben 5070 ti vanguarda gözümü diktim şimdiden
Ah ahhh, EVGA üzümlü kekimSuprim SOC ve Vanguard SOC baya iyi duruyor f/p açısından. Alacak olsaydım onlara bakardım.
Asus klasik 10k marka fiyatı bindirip bir ton sorunla teslim etmeyi kendine huy edinmiş. Yatıp kalkıp dua etsinler ki EVGA pazardan çekildi. Yoksa Asus'u silip süpürüyordu.