Bektaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Diagne kırmızı kart görmeseydi puan veya puanlarla dönebilirdik benceBence de. BJK maçında garip bir şekilde aşırı kötü oynadık.
N-niye![]()
Diagne kırmızı kart görmeseydi puan veya puanlarla dönebilirdik benceBence de. BJK maçında garip bir şekilde aşırı kötü oynadık.
N-niye![]()
A-Ama 6'yı biz atıyorduk haniBugün Galatasaray, oynadığı iyi futbolla rakibi Denizlispor'u 6-1 gibi sert bir skorla geçti.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce sezon sonu şampiyon kim olur?
"Saygı" çerçevesi içinde tartışmanızı umuyorum.![]()
Haklısın şuan yeterli değiliz ama transfersiz böyle isek ben nokta transferler ile ligi rahat domine edebilecegimizi düşünüyorum.Denizlinin hucüm hattı iyi aslında, defansları çöp savunma yapamıyolar.
GS de bulduğu her açığı iyi değerlendirdi 6 tane attı tebrikler, fakat ben bir fenerli olarak GS ı şampiyonluk yarışı için hala yeterli bulmuyorum,
Rizeye 6 atan bjk iyi savunma yapıp hızlı atağa çıkan hatayla berabere kaldı mesela, derbi de de GS BJK ye yenildi.
Bahsi geçen Onyekuru, Mohammed ve İrfan Can transferleri gerçekleşirse bence GS, çok daha güçlenecek ve şampiyonluk yarışındaki avantajı artacak.Denizlinin hucüm hattı iyi aslında, defansları çöp savunma yapamıyolar.
GS de bulduğu her açığı iyi değerlendirdi 6 tane attı tebrikler, fakat ben bir fenerli olarak GS ı şampiyonluk yarışı için hala yeterli bulmuyorum,
Rizeye 6 atan bjk iyi savunma yapıp hızlı atağa çıkan hatayla berabere kaldı mesela, derbi de de GS BJK ye yenildi.
"Saygı" çerçevesi içinde tartışmanızı umuyorum.![]()
Onyekuruyu sanırım çok bekletmişler o da yöneticilere biraz daha sürerse bu bekleyiş fenerbahçe dahil diğer kulüplerle görüşeceğim demiş, bizim de kanat arayışımız var dı onyekuruyla ilgileniyormuşuz.Bahsi geçen Onyekuru, Mohammed ve İrfan Can transferleri gerçekleşirse bence GS, çok daha güçlenecek ve şampiyonluk yarışındaki avantajı artacak.