Neler Yeni

Galatasaray 6-1 Denizlispor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Denizlinin hucüm hattı iyi aslında, defansları çöp savunma yapamıyolar.
GS de bulduğu her açığı iyi değerlendirdi 6 tane attı tebrikler, fakat ben bir fenerli olarak GS ı şampiyonluk yarışı için hala yeterli bulmuyorum,
Rizeye 6 atan bjk iyi savunma yapıp hızlı atağa çıkan hatayla berabere kaldı mesela, derbi de de GS BJK ye yenildi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,858
İsim
Mert Can Ergün
Beşiktaş maçında kedi gibi denizli de aslan gibi 😂😂😂😂

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün Galatasaray, oynadığı iyi futbolla rakibi Denizlispor'u 6-1 gibi sert bir skorla geçti.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce sezon sonu şampiyon kim olur?

"Saygı" çerçevesi içinde tartışmanızı umuyorum. :)
A-Ama 6'yı biz atıyorduk hani
Maçı izlemedim ama Fenerli olarak bana da tebrik etmek düşer

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
GS de bulduğu her açığı iyi değerlendirdi 6 tane attı tebrikler, fakat ben bir fenerli olarak GS ı şampiyonluk yarışı için hala yeterli bulmuyorum,
Rizeye 6 atan bjk iyi savunma yapıp hızlı atağa çıkan hatayla berabere kaldı mesela, derbi de de GS BJK ye yenildi.
Haklısın şuan yeterli değiliz ama transfersiz böyle isek ben nokta transferler ile ligi rahat domine edebilecegimizi düşünüyorum.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bahsi geçen Onyekuru, Mohammed ve İrfan Can transferleri gerçekleşirse bence GS, çok daha güçlenecek ve şampiyonluk yarışındaki avantajı artacak.

Nachi

80+ Platinum
"Saygı" çerçevesi içinde tartışmanızı umuyorum. :)
images.jpeg

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bahsi geçen Onyekuru, Mohammed ve İrfan Can transferleri gerçekleşirse bence GS, çok daha güçlenecek ve şampiyonluk yarışındaki avantajı artacak.
Onyekuruyu sanırım çok bekletmişler o da yöneticilere biraz daha sürerse bu bekleyiş fenerbahçe dahil diğer kulüplerle görüşeceğim demiş, bizim de kanat arayışımız var dı onyekuruyla ilgileniyormuşuz.
Kısaca siz elinizi çabuk tutmazsanız biz alabiliriz :D.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maçı izlemedim oyun ile ilgili yorum yapamıyorum, Galatasaray'ı bu güzel skordan dolayı tebrik ederim.

Ama asıl tebriği bu kadro ile hala zirve yarışında kalan Fatih Hoca hak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Mert
Denizli ligin son sırasında gs den beklediğimi yaptı tebrik ederim gs li arkadaşları
Şuan lig 'de bjk ve fb güzel top oynuyor benim şahsi fikrim bu bjk veya fb şampiyon olur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,866
Üyeler
164,062
Son üye
efeylmz
Top Bottom