Neler Yeni

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
fenerliyim abi bahadır ne kurtarıyo be sanki herif doğuştan fenerli umarım berabere veya Ankara kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

maşallah diyin arkadaşlar lütfen
Bak kazandı şu an

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
ankarağücünün hakkıydı bu maç genel olarak Galatasaray lehine kararlar verildi Galatasaralı oyuncular sürekli kendini yere attı
%100 tarafsız bir eleştirme takdir ettim. Futbol hakkındaki kutsal yorumlarınız için teşekkürler.

Ben Fenerbahçe liyim ama bu net gol.
seni cidden tebrik ediyorum böyle tarafsız bir eleştirme için bazıları 'TARAFSIZ' adı altında taraflı konuşuyor.

j0seph32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammet Yusuf Arslan
maç esnasında mertens ve torrira'yı kim sniperla vurdu 😦

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
%100 tarafsız bir eleştirme takdir ettim. Futbol hakkındaki kutsal yorumlarınız için teşekkürler.

seni cidden tebrik ediyorum böyle tarafsız bir eleştirme için bazıları 'TARAFSIZ' adı altında taraflı konuşuyor.
valla birader bahadır çok iyidi atamamanız sizin suçunuz oyuncularınız sürekli kendini yere attı gsli oyuncuların karakterini hiç sevmiyorum 32 şutta 2 golü zor buluyorsanız sorun sizde demektir adamlar 5 şutta 1 gol attı beraberliği hak etmişlerdi en azından

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
valla birader bahadır çok iyidi atamamanız sizin suçunuz oyuncularınız sürekli kendini yere attı gsli oyuncuların karakterini hiç sevmiyorum 32 şutta 2 golü zor buluyorsanız sorun sizde demektir adamlar 5 şutta 1 gol attı beraberliği hak etmişlerdi en azından
esas gs 32 şut atabiliyorsa bi sıkıntı var.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
ankaragücüyle Galatasarayın kadrosunda şu an uçurum farkı var bu farkla bile Ankaragücü bu performansı çıkardı beraberliği hak etmişlerdi

Grande Terim

80+ Silver
irfancan kahveci bizim oyuncumuz galiba maçta kendini yere atmadan bahsediyorsan

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
normalde Galatasarayın fark atması gerekirdi bu kadroyla

irfancan kahveci bizim oyuncumuz galiba maçta kendini yere atmadan bahsediyorsan
irfancanın nesi var? bizde bu tarz şeyler nadir yaşansa da sizde her hafta oluyor özellikle icardi iyice alıştı kendini atmaya

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
ankaragücüyle Galatasarayın kadrosunda şu an uçurum farkı var bu farkla bile Ankaragücü bu performansı çıkardı beraberliği hak etmişlerdi
madem hak ettiler neden beraber olmamışlardı aga ? Eğer hak etselerdi atarlardı bu kadar net. Sırf kötü kadroyla iyi oyun diye +1 gol mü versinler ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom