GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ

fenerliyim abi bahadır ne kurtarıyo be sanki herif doğuştan fenerli umarım berabere veya Ankara kazanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maşallah diyin arkadaşlar lütfen
Bak kazandı şu an

ankarağücünün hakkıydı bu maç genel olarak Galatasaray lehine kararlar verildi Galatasaralı oyuncular sürekli kendini yere attı
%100 tarafsız bir eleştirme takdir ettim. Futbol hakkındaki kutsal yorumlarınız için teşekkürler.

Ben Fenerbahçe liyim ama bu net gol.
seni cidden tebrik ediyorum böyle tarafsız bir eleştirme için bazıları 'TARAFSIZ' adı altında taraflı konuşuyor.

%100 tarafsız bir eleştirme takdir ettim. Futbol hakkındaki kutsal yorumlarınız için teşekkürler.

seni cidden tebrik ediyorum böyle tarafsız bir eleştirme için bazıları 'TARAFSIZ' adı altında taraflı konuşuyor.
valla birader bahadır çok iyidi atamamanız sizin suçunuz oyuncularınız sürekli kendini yere attı gsli oyuncuların karakterini hiç sevmiyorum 32 şutta 2 golü zor buluyorsanız sorun sizde demektir adamlar 5 şutta 1 gol attı beraberliği hak etmişlerdi en azından

valla birader bahadır çok iyidi atamamanız sizin suçunuz oyuncularınız sürekli kendini yere attı gsli oyuncuların karakterini hiç sevmiyorum 32 şutta 2 golü zor buluyorsanız sorun sizde demektir adamlar 5 şutta 1 gol attı beraberliği hak etmişlerdi en azından
esas gs 32 şut atabiliyorsa bi sıkıntı var.

irfancan kahveci bizim oyuncumuz galiba maçta kendini yere atmadan bahsediyorsan

esas gs 32 şut atabiliyorsa bi sıkıntı var.
normalde Galatasarayın fark atması gerekirdi bu kadroyla

irfancan kahveci bizim oyuncumuz galiba maçta kendini yere atmadan bahsediyorsan
irfancanın nesi var? bizde bu tarz şeyler nadir yaşansa da sizde her hafta oluyor özellikle icardi iyice alıştı kendini atmaya

ankaragücüyle Galatasarayın kadrosunda şu an uçurum farkı var bu farkla bile Ankaragücü bu performansı çıkardı beraberliği hak etmişlerdi
madem hak ettiler neden beraber olmamışlardı aga ? Eğer hak etselerdi atarlardı bu kadar net. Sırf kötü kadroyla iyi oyun diye +1 gol mü versinler ?

Geri