Neler Yeni

Galatasaray Fenerbahçe macı hakkında düşünceleriniz berabere

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ilk yarı güzel oynadık (galatasaray). feghouli bugün biraz kötüydü 4-5 kez topu tutamadı adam. onun dışında ikinci yarı da sıkıcı geçti bi anlamı yoktu. ali palabıyık da duygusuzluk yaptı tüm sarı kartları bize geçirdi. pozisyonda omar'ı çekiştiriyorlar omar'ın ayağı fenere değdi diye kart omar'a çıkıyor. not:maçı baştan sona izledim.
Dostum size de yapılan haksızlıklar var. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum bunu. Ancak doğruya doğru bize de çok haksızlık yapıldı maçta. İki takımda baskılı güzel oynadı fakat golü bulamadık. Diğer derbiye bakacağız artık. :)

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Dostum size de yapılan haksızlıklar var. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum bunu. Ancak doğruya doğru bize de çok haksızlık yapıldı maçta. İki takımda baskılı güzel oynadı fakat golü bulamadık. Diğer derbiye bakacağız artık. :)
maçın puan alan takımı ali palabıyık spor 1

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
ilk yarı güzel oynadık (galatasaray). feghouli bugün biraz kötüydü 4-5 kez topu tutamadı adam. onun dışında ikinci yarı da sıkıcı geçti bi anlamı yoktu. ali palabıyık da duygusuzluk yaptı tüm sarı kartları bize geçirdi. pozisyonda omar'ı çekiştiriyorlar omar'ın ayağı fenere değdi diye kart omar'a çıkıyor. not:maçı baştan sona izledim.
Maçı veren isimler belhanda ve fegouli idi çok yetersiz kaldılar falcao fenerde olsa idi bu maç 3 gölü vardı lütfen alinmayin ama mame thiam ile sosa tam çöp olmamış bu transferler Mert Hakan hazır değil form tutar bence Altay çok iyiydi ve marcao luyindama farkını koydu

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Feguli ab kontrol edebilseydi 1 gol gelebilirdi bence.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Maçı veren isimler belhanda ve fegouli idi çok yetersiz kaldılar falcao fenerde olsa idi bu maç 3 gölü vardı lütfen alinmayin ama mame thiam ile sosa tam çöp olmamış bu transferler Mert Hakan hazır değil form tutar bence Altay çok iyiydi ve marcao luyindama farkını koydu
Bizim defans hattımız oturdu güzel fakat bir türlü güzel bir kanat ve forvet alamadık. Samatta felan sanmıyorum yani as takım oyuncusu olamaz. Derbilerde gol atabilecek santrfor lazım takıma. Samatta küçük takımlara atar atmasına önemli olan derbilerde atması.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
2 takım da birbirinden kötü oynadı.
Mümkünse bir daha oynamasınlar.
Derbi günleri boş geçsin.
Bildiğin 1.30 saatim çöp oldu.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Galatasaray Fenerbahçe macı hakkında düşünceleriniz berabere

Sıkıcı bir maçtı.her iki takımda sahada oynayamadı ufak tefek ataklar yapıyordu bir birlerine ama sonuç olmuyordu dostluk kazandı elbet başka bir maçta kazanabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,702
Üyeler
165,719
Son üye
Soykyy
Top Bottom