Neler Yeni

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Habire ağlayıp şike şike diye ağladığınız madem şampiyonsunuz şampiyon takımın bir ağırlığı olur. Gruplarda balon gibi hafiftiniz. Kaymak gibi gruptan 3. çıkmıştınız.

Mis gibi gruptu 3. çıktınız. Bir de PSV size güzel karşılama yapmıştı. O sene ikili averajda bile sizi yendik.

Sağolsun bi Lille'yi yendiniz tebr
Sanırım yine bilgin olmadığını kanıtladın. Biz o sezon son şampiyon İnter'i İtalya'da yenip bunu başaran ilk Türk takımı olduk. Ayrıca yine İnter'le Trabzon'da berabere kalarak son şampiyona yenilmedik. Son maçı kazanırsak grubdan çikacaktık. Ama TFF bizim grubtan çıkma maçımızın olduğu gün üstelik tüm Türkiye'nin destek vermesi gerekirken Fb-Gs maçını koydu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,073
İsim
Mert Can Ergün
fenerbahçe yi yıkmak için elinizden geleni yaptınız ama başaramadınız asla da başıramacaksınız

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
kupayı da rüyalarında görürler olmadı bizim stada gelsinler kupa orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon da nasıl gösteriyim
Şuanda bende tarih öncesinden kalma tabletten cevap veriyorum. Bence sende cevap verebilirsin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,073
İsim
Mert Can Ergün
Sanırım yine bilgin olmadığını kanıtladın. Biz o sezon son şampiyon İnter'i İtalya'da yenip bunu başaran ilk Türk takımı olduk. Ayrıca yine İnter'le Trabzon'da berabere kalarak son şampiyona yenilmedik. Son maçı kazanırsak grubdan çikacaktık. Ama TFF bizim grubtan çıkma maçımızın olduğu gün üstelik tüm Türkiye'nin destek vermesi gerekirken Fb-Gs maçını koydu.
intel i yenen ilk takım mı oldunuz güldür me beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

intel i yenen ilk takım mı oldunuz güldür me beni
siz yokken biz vardık intel sevilla chelsea yi yendik

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Düşün o zaman siz Inter ile berabere kalıyorsanız Fener yener. 🙂

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,073
İsim
Mert Can Ergün
İnter'i ''İTALYA'DA'' yani Türkiye dışında yenen ilk takımız. Sanırım seninde okuyup anlama problemin var.
iyi ki yenmisiniz ha İtalya ha ispanya olunca ne geçti elinize

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fenerbahçe o sezon şike suçunu kime atmak derdinde.
O sene şike yoktu anla artık sizin uydurduğunuz şeydi arada sadece bir maç var Gaziantepi yenersek şampiyonuz yenemezsek siz ve 90+5 de golü attık şampiyon olduk. Ağlamayı bırak artık. İlk defa bir trabzonluya laf anlatmaya çalışıyoz anlamıyorsun da.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,073
İsim
Mert Can Ergün
Fenerbahçe o sezon şike suçunu kime atmak derdinde.
bilip bilmeden konuşma aziz yıldırım şike yapmadı silah kaçakçılığı yaptığı için yani ergenekon yüzünden yatt ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
O sene şike yoktu anla artık sizin uydurduğunuz şeydi arada sadece bir maç var Gaziantepi yenersek şampiyonuz yenemezsek siz ve 90+5 de golü attık şampiyon olduk. Ağlamayı bırak artık. İlk defa bir trabzonluya laf anlatmaya çalışıyoz anlamıyorsun da.
Ben şike olduğunu ortaya attım diyelim lütfen sen bana yapmadığınıza dair kanıt gösterir misin?

Top Bottom