Neler Yeni

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,875
İsim
Mert Can Ergün
trabzonun başkanına bakın futbola hiç yakışmıyacak hareket tsli git başkanına terbiye ver biraz

Ekler

• Screenshot_20210109-213819.png
    Screenshot_20210109-213819.png
    2.2 MB · Hit: 34

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,875
İsim
Mert Can Ergün

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Uefa ve CAS'ın şampiyonluğumuzu tescil edip, TFF'nin tescil "Edemediğı" sezonda şike yok öyle mi? Ayrıca neden Şampiyonlar Ligi'ne gidemediniz. Yoksa yolunumu bilmiyorsunuz.
Habire ağlayıp şike şike diye ağladığınız madem şampiyonsunuz şampiyon takımın bir ağırlığı olur. Gruplarda balon gibi hafiftiniz. Kaymak gibi gruptan 3. çıkmıştınız.
0 çekip mi döndük? Evet buradan tarihi olaylar hakkında bilgin olmadığınıda ögrendik.
Mis gibi gruptu 3. çıktınız. Bir de PSV size güzel karşılama yapmıştı. O sene ikili averajda bile sizi yendik.

Sağolsun bi Lille'yi yendiniz tebrik.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İşte bu arkadaş gibi taraftarlar yüzünden bıraktım futbolu. Moruq sevdiğim takım kaybetti ama şike! Şiqe şiqe şiqe! Ş******* hakem!

Böyle taraftarlar bitiriyor türk futbolunu.
ben de bu zihniyet yüzünden online oyunları bıraktım. her ölen "hile hile valla hile reportlayın hile hile" diye bağırmaktan ne oyun oynatıyor ne oyunda keyif bırakıyor. tam olarak aynı zihniyet.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
@Mertt
trabzonun başkanına bakın futbola hiç yakışmıyacak hareket tsli git başkanına terbiye ver biraz
Ben senden şike yapmadığınıziı anlatmanızı rica etmiştim ama sanırım cevap veremiyorsun. Ayrıca bu olaydan sonra bütün Trabzonspor'lular yaptığının yanliş olduğunu söyleyip tepkimizi gösterdik, peki siz şike yapınca ne yaptınız? Başkanınızı Metris cezaevinde ziyaret ettiniz şimdi ise benim takımıma terbiye dersi vermeye lütfen çalışma.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,875
İsim
Mert Can Ergün
Habire ağlayıp şike şike diye ağladığınız madem şampiyonsunuz şampiyon takımın bir ağırlığı olur. Gruplarda balon gibi hafiftiniz. Kaymak gibi gruptan 3. çıkmıştınız.

Mis gibi gruptu 3. çıktınız. Bir de PSV size güzel karşılama yapmıştı. O sene ikili averajda bile sizi yendik.
kupayı da rüyalarında görürler olmadı bizim stada gelsinler kupa orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mertt

Ben senden şike yapmadığınıziı anlatmanızı rica etmiştim ama sanırım cevap veremiyorsun. Ayrıca bu olaydan sonra bütün Trabzonspor'lular yaptığının yanliş olduğunu söyleyip tepkimizi gösterdik, peki siz şike yapınca ne yaptınız? Başkanınızı Metris cezaevinde ziyaret ettiniz şimdi ise benim takımıma terbiye dersi vermeye lütfen çalışma.
telefon da nasıl gösteriyim

EMGRANDO

80+ Bronze
Hangi takımlısın ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aga yine fanatikler gelmis, bu maci izleyemedim fakat eger bu macta sike oldugunu dusunuyorsaniz Besiktas Caykur Rizespor macinda da sike var demelisiniz.
Rize macini izlemistim, 3 golu sirf defans oyunculari Besiktasli oyunculara verdi, ben iki macta da sike olmadigini dusunuyorum, ayrica “şike var” diyen bir kisi once Sivasspor macindaki cizginin disina cikan topa bakmali. Diger takimlara iftira atmadan once kendi maclarinizla alakali da yorum yapin. Bunlarin yaninda galatasaray icin konusursak; Karagumruk macindaki penalti ve Diagne’yr verilen penalti cok sacmAydi son haftalarda.
NOT:Fenerbahceliyim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,875
İsim
Mert Can Ergün
sörloth niye bırakıp gitti sizi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biz bu sene şampiyon olsak Trabzonlular yine şike diye ağlayıp kendilerini götürmeye çalışırlar

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,090