🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Zaten 22 kere dua ederek şampiyon olduk.Ben ağlamam dostum yatmadan önce dua et ki hocana şampiyon olun dua etmezsen şampiyon olamazsın
hey maşallah dua etmeye devam etZaten 22 kere dua ederek şampiyon olduk.
Habire ağlayıp şike şike diye ağladığınız madem şampiyonsunuz şampiyon takımın bir ağırlığı olur. Gruplarda balon gibi hafiftiniz. Kaymak gibi gruptan 3. çıkmıştınız.Uefa ve CAS'ın şampiyonluğumuzu tescil edip, TFF'nin tescil "Edemediğı" sezonda şike yok öyle mi? Ayrıca neden Şampiyonlar Ligi'ne gidemediniz. Yoksa yolunumu bilmiyorsunuz.
Mis gibi gruptu 3. çıktınız. Bir de PSV size güzel karşılama yapmıştı. O sene ikili averajda bile sizi yendik.0 çekip mi döndük? Evet buradan tarihi olaylar hakkında bilgin olmadığınıda ögrendik.
Biz hayırlıyız sizin ettiğiniz dua 6 sezondur kabul olmuyor.hey maşallah dua etmeye devam et
ben de bu zihniyet yüzünden online oyunları bıraktım. her ölen "hile hile valla hile reportlayın hile hile" diye bağırmaktan ne oyun oynatıyor ne oyunda keyif bırakıyor. tam olarak aynı zihniyet.İşte bu arkadaş gibi taraftarlar yüzünden bıraktım futbolu. Moruq sevdiğim takım kaybetti ama şike! Şiqe şiqe şiqe! Ş******* hakem!
Böyle taraftarlar bitiriyor türk futbolunu.
Ben senden şike yapmadığınıziı anlatmanızı rica etmiştim ama sanırım cevap veremiyorsun. Ayrıca bu olaydan sonra bütün Trabzonspor'lular yaptığının yanliş olduğunu söyleyip tepkimizi gösterdik, peki siz şike yapınca ne yaptınız? Başkanınızı Metris cezaevinde ziyaret ettiniz şimdi ise benim takımıma terbiye dersi vermeye lütfen çalışma.trabzonun başkanına bakın futbola hiç yakışmıyacak hareket tsli git başkanına terbiye ver biraz
kupayı da rüyalarında görürler olmadı bizim stada gelsinler kupa ordaHabire ağlayıp şike şike diye ağladığınız madem şampiyonsunuz şampiyon takımın bir ağırlığı olur. Gruplarda balon gibi hafiftiniz. Kaymak gibi gruptan 3. çıkmıştınız.
Mis gibi gruptu 3. çıktınız. Bir de PSV size güzel karşılama yapmıştı. O sene ikili averajda bile sizi yendik.
telefon da nasıl gösteriyim@Mertt
Ben senden şike yapmadığınıziı anlatmanızı rica etmiştim ama sanırım cevap veremiyorsun. Ayrıca bu olaydan sonra bütün Trabzonspor'lular yaptığının yanliş olduğunu söyleyip tepkimizi gösterdik, peki siz şike yapınca ne yaptınız? Başkanınızı Metris cezaevinde ziyaret ettiniz şimdi ise benim takımıma terbiye dersi vermeye lütfen çalışma.
ÇUPAMİZU VERUN DAAAABiz bu sene şampiyon olsak Trabzonlular yine şike diye ağlayıp kendilerini götürmeye çalışırlar