🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
şike yapsaydı daha önce yapardı
kardeşim senin o stada adım atıp o kaleye geçmek için önce büyümen lazımAllah için ben hayatımda böyle kaleci görmedim ben geçsem daha iyi iş yapardım kaleci bilerek gol yiyor
Efendim lütfen suçu başkalarının üstüne atmayınız. Fetöcü hainlerle kol kola maçlar yapan yine sizlersiniz.bilip bilmeden konuşma aziz yıldırım şike yapmadı silah kaçakçılığı yaptığı için yani ergenekon yüzünden yatt ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti
1.olarak kalewcinin süper ligdeki ilk maçı idiAllah için ben hayatımda böyle kaleci görmedim ben geçsem daha iyi iş yapardım kaleci bilerek gol yiyor
fetö mü hocam bırak bu işleri fetöcü biri varsa o da Galatasaray dır. en büyük fetöcü Galatasaraydır fenerbahçe şike yaptıysa niye davalardan berat ettiEfendim lütfen suçu başkalarının üstüne atmayınız. Fetöcü hainlerle kol kola maçlar yapan yine sizlersiniz.
Ayrıca, şuanki cumhurbaşkanı neden gece saat 3'de spor yasasını neden değiştirdi. Bunada cevap bekliyorum.O sene şike yoktu anla artık sizin uydurduğunuz şeydi arada sadece bir maç var Gaziantepi yenersek şampiyonuz yenemezsek siz ve 90+5 de golü attık şampiyon olduk. Ağlamayı bırak artık. İlk defa bir trabzonluya laf anlatmaya çalışıyoz anlamıyorsun da.
Ya kardeşim şike dediğin bariz ortada olur. Sen neye göre şike yaptığımızı ortaya atıyon? Anlamak mı istemiyon ortada kilit maç var yenersek biz yenemezsek sizsiniz biz yeniyoz son dakikada şike diye ağladınız. Ne zor adammışsınız ya. Daha da yazmam. Bir türlü kabullenemediniz. Asıl olay geçen seneydi geçen seneyi görmezden geliyorsan cidden Fenerbahçe hater'i sin. Başka diyecek sözüm yok.Ben şike olduğunu ortaya attım diyelim lütfen sen bana yapmadığınıza dair kanıt gösterir misin?
Ben şuanda Galatasaray'ı kunuşmuyorum. Fenerbahçe neden fetöcülerle kol kola halı saha maçı yaptı.fetö mü hocam bırak bu işleri fetöcü biri varsa o da Galatasaray dır. en büyük fetöcü Galatasaraydır fenerbahçe şike yaptıysa niye davalardan berat etti
Şike ses kayıtları yazar mısın Youtube'ye.Ya kardeşim şike dediğin bariz ortada olur. Sen neye göre şike yaptığımızı ortaya atıyon? Anlamak mı istemiyon ortada kilit maç var yenersek biz yenemezsek sizsiniz biz yeniyoz son dakikada şike diye ağladınız. Ne zor adammışsınız ya. Daha da yazmam. Bir türlü kabullenemediniz. Asıl olay geçen seneydi geçen seneyi görmezden geliyorsan cidden Fenerbahçe hater'i sin. Başka diyecek sözüm yok.
Ne güzel konuşuyoruz birbirimize hakaret etmeden neden gidiyorsunuz?Ya kardeşim şike dediğin bariz ortada olur. Sen neye göre şike yaptığımızı ortaya atıyon? Anlamak mı istemiyon ortada kilit maç var yenersek biz yenemezsek sizsiniz biz yeniyoz son dakikada şike diye ağladınız. Ne zor adammışsınız ya. Daha da yazmam. Bir türlü kabullenemediniz. Asıl olay geçen seneydi geçen seneyi görmezden geliyorsan cidden Fenerbahçe hater'i sin. Başka diyecek sözüm yok.
Bundan önce de çok TS li karşıma çıktı onlara yazmasım sana yazdım keşke yazmasaydım. Sen de diğerleri gibisin.Ayrıca, şuanki cumhurbaşkanı neden gece saat 3'de spor yasasını neden değiştirdi. Bunada cevap bekliyorum.
eziklik bunların yaptıgıFutbol konusundan konu nasıl fetöye geldi?
Efendim lütfen gitmeyin ne güzel konuşuyoruz. Birbirimizi bilgilendiriyoruz.Bundan önce de çok TS li karşıma çıktı onlara yazmasım sana yazdım keşke yazmasaydım. Sen de diğerleri gibisin.