Neler Yeni

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,859
İsim
Mert Can Ergün
şike yapsaydı daha önce yapardı

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
bilip bilmeden konuşma aziz yıldırım şike yapmadı silah kaçakçılığı yaptığı için yani ergenekon yüzünden yatt ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti
Efendim lütfen suçu başkalarının üstüne atmayınız. Fetöcü hainlerle kol kola maçlar yapan yine sizlersiniz.

Excator23cm

80+ Gold
Allah için ben hayatımda böyle kaleci görmedim ben geçsem daha iyi iş yapardım kaleci bilerek gol yiyor
1.olarak kalewcinin süper ligdeki ilk maçı idi
2.olarak bir insanın kötü perfrmansını şike'ye bağlamak bir art niyet aramaktır art niyet aramayın boş konuşmayın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,859
İsim
Mert Can Ergün
Efendim lütfen suçu başkalarının üstüne atmayınız. Fetöcü hainlerle kol kola maçlar yapan yine sizlersiniz.
fetö mü hocam bırak bu işleri fetöcü biri varsa o da Galatasaray dır. en büyük fetöcü Galatasaraydır fenerbahçe şike yaptıysa niye davalardan berat etti

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
O sene şike yoktu anla artık sizin uydurduğunuz şeydi arada sadece bir maç var Gaziantepi yenersek şampiyonuz yenemezsek siz ve 90+5 de golü attık şampiyon olduk. Ağlamayı bırak artık. İlk defa bir trabzonluya laf anlatmaya çalışıyoz anlamıyorsun da.
Ayrıca, şuanki cumhurbaşkanı neden gece saat 3'de spor yasasını neden değiştirdi. Bunada cevap bekliyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben şike olduğunu ortaya attım diyelim lütfen sen bana yapmadığınıza dair kanıt gösterir misin?
Ya kardeşim şike dediğin bariz ortada olur. Sen neye göre şike yaptığımızı ortaya atıyon? Anlamak mı istemiyon ortada kilit maç var yenersek biz yenemezsek sizsiniz biz yeniyoz son dakikada şike diye ağladınız. Ne zor adammışsınız ya. Daha da yazmam. Bir türlü kabullenemediniz. Asıl olay geçen seneydi geçen seneyi görmezden geliyorsan cidden Fenerbahçe hater'i sin. Başka diyecek sözüm yok.

EMA?R

80+ Bronze
Futbol konusundan konu nasıl fetöye geldi?

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
fetö mü hocam bırak bu işleri fetöcü biri varsa o da Galatasaray dır. en büyük fetöcü Galatasaraydır fenerbahçe şike yaptıysa niye davalardan berat etti
Ben şuanda Galatasaray'ı kunuşmuyorum. Fenerbahçe neden fetöcülerle kol kola halı saha maçı yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kardeşim şike dediğin bariz ortada olur. Sen neye göre şike yaptığımızı ortaya atıyon? Anlamak mı istemiyon ortada kilit maç var yenersek biz yenemezsek sizsiniz biz yeniyoz son dakikada şike diye ağladınız. Ne zor adammışsınız ya. Daha da yazmam. Bir türlü kabullenemediniz. Asıl olay geçen seneydi geçen seneyi görmezden geliyorsan cidden Fenerbahçe hater'i sin. Başka diyecek sözüm yok.
Şike ses kayıtları yazar mısın Youtube'ye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne güzel konuşuyoruz birbirimize hakaret etmeden neden gidiyorsunuz?

s3rdwaRd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Serdar Bilgin
Fetöyle kazanılan kupa!!

Ekler

• 9ab5da1c905c420da38fb446f12b5be9.jpg
    9ab5da1c905c420da38fb446f12b5be9.jpg
    107.3 KB · Hit: 31

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ayrıca, şuanki cumhurbaşkanı neden gece saat 3'de spor yasasını neden değiştirdi. Bunada cevap bekliyorum.
Bundan önce de çok TS li karşıma çıktı onlara yazmasım sana yazdım keşke yazmasaydım. Sen de diğerleri gibisin. 🤷‍♂️

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri