Bela okuyan adamın yazdıgına bakBak şimdi ağlama fln deme önce konuşmayı öğren ağlama ne ya bu nasıl hitap şekli
ayn kesin öyledir zaten sen haklısınAllah için ben hayatımda böyle kaleci görmedim ben geçsem daha iyi iş yapardım kaleci bilerek gol yiyor
kimden 6 yediAh şu Türk taraftarlar. Bir kere de tebrik etmesin zaten.
Kaledeki Ubeyd genç bir çocuk ve tecrübesiz.
2 Sezon önce Altay Bayındır da bizden 6 yemişti?
Saçma sapan konuşmayın. Genç kaleci ve ilk süper lig maçına çıkıyor ve karşısında Türkiye'nin en iyi takımı var heyecanlı normal.Allah için ben hayatımda böyle kaleci görmedim ben geçsem daha iyi iş yapardım kaleci bilerek gol yiyor
Kusura bakma da senin yaptığın tam anlamıyla ağlamaktır.Bak şimdi ağlama fln deme önce konuşmayı öğren ağlama ne ya bu nasıl hitap şekli
kimden 6 yedi
İki sezon öncekimden 6 yedi
Ben şike olarak algıladım olamaz mıKusura bakma da senin yaptığın tam anlamıyla ağlamaktır.
Fatih Terim'in Galatasaray'ı bugün takdir edilesi bir seviyede oynadı. Ve tabiri caizse oyunu domine etti ki bu da skora yansıdı.
Evet karşı takımın kalecisi kötüydü belki de ama bunun şikeyle alakası ?
Kanka kabul etmez ağladıgını...Kusura bakma da senin yaptığın tam anlamıyla ağlamaktır.
Fatih Terim'in Galatasaray'ı bugün takdir edilesi bir seviyede oynadı. Ve tabiri caizse oyunu domine etti ki bu da skora yansıdı.
Evet karşı takımın kalecisi kötüydü belki de ama bunun şikeyle alakası ?
Olabilir ama yanlış algılamışsın demek ki.Ben şike olarak algıladım olamaz mı
Bu algıyı yapan hayatında her galatasaray galibiyeti görmende ağlama hissine kapılmandır dostumBen şike olarak algıladım olamaz mı