İzlemedim ama sen öyle diyorsan öyledir ĞKötü oynadığımız maçta Babel'in harika golüyle kazandık, benim söyleyeceğim budur. Sizin görüşleriniz nelerdir?
kanka kötü oynamadık zemin ve zeminden beter emre akbaba vardı babel de çok iyi vurmadı kaleci zemin yüzünden yedi golü zemin iğrençti çamurda oynasak daha iyiydiKötü oynadığımız maçta Babel'in harika golüyle kazandık, benim söyleyeceğim budur. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Katılmıyorum, bizim takım pas diye kafayı bozmuş. Ne olursa olsun pas yapıyorlar ve yenilsek de umurlarında olmazdı büyük ihtimalle. Stat zemini iğrençti, Emre Akbaba çok kötüydü ama Babel'e katılmıyorum. Adama ne zaman top gelse 3 kişi markaj yapıyor ve top kayıpları da bu yüzden oluyor.kanka kötü oynamadık zemin ve zeminden beter emre akbaba vardı babel de çok iyi vurmadı kaleci zemin yüzünden yedi golü zemin iğrençti çamurda oynasak daha iyiydi
bu emre akbaba ya tek çözüm var onyekuru arda turanın yerine arda turan emre akbabanın pozisyonunda oynayacak sezon sonu yallah nereye gidersen git diyeceklerKatılmıyorum, bizim takım pas diye kafayı bozmuş. Ne olursa olsun pas yapıyorlar ve yenilsek de umurlarında olmazdı büyük ihtimalle. Stat zemini iğrençti, Emre Akbaba çok kötüydü ama Babel'e katılmıyorum. Adama ne zaman top gelse 3 kişi markaj yapıyor ve top kayıpları da bu yüzden oluyor.
kanka bir de şöyle bak o pas kime iletilecek babele mi kanat arda yavaş bir oyuncu ilk yarı için bence artık arda 10 numara oynamalı belhanda 8 oynamalı kanatlar hızlı topçu santrafor da iyi olursa şampiyon olabiliriz savunma ve kalede ligin en iyisi bizizKatılmıyorum, bizim takım pas diye kafayı bozmuş. Ne olursa olsun pas yapıyorlar ve yenilsek de umurlarında olmazdı büyük ihtimalle. Stat zemini iğrençti, Emre Akbaba çok kötüydü ama Babel'e katılmıyorum. Adama ne zaman top gelse 3 kişi markaj yapıyor ve top kayıpları da bu yüzden oluyor.
Heh şükür, sonunda benim gibi düşünen biri. 10 numara oynat Arda'yı kafan rahatlasın ya Fatih Hocam.bu emre akbaba ya tek çözüm var onyekuru arda turanın yerine arda turan emre akbabanın pozisyonunda oynayacak sezon sonu yallah nereye gidersen git diyecekler
kanka bir de şöyle bak o pas kime iletilecek babele mi kanat arda yavaş bir oyuncu ilk yarı için bence artık arda 10 numara oynamalı belhanda 8 oynamalı kanatlar hızlı topçu santrafor da iyi olursa şampiyon olabiliriz savunma ve kalede ligin en iyisi biziz
Emre Kılınç oynamadı sanırım 2 haftadır, noldu ona?Heh şükür, sonunda benim gibi düşünen biri. 10 numara oynat Arda'yı kafan rahatlasın ya Fatih Hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kart cezalısıydıEmre Kılınç oynamadı sanırım 2 haftadır, noldu ona?