Neler Yeni

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmem kaç tane Td ve yüzlerce oyuncu yapamadı ft yaptıysa evet, tek başına aldı
Sağlam bir şekilde, kişilerin kuyruğuna takılan bir fansın. Senin için aslolan Galatasaray olduğuna da inanmıyorum. İyi geceler.

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
Sağlam kişilerin kuyruğuna takılan bir fansın. Senin için aslolan Galatasaray olduğuna da inanmıyorum. İyi geceler.
Torrent başarısız dedim sen direkt Ft gömmeye başladın.
Teknik direktörün önemini bu kadar küçümseyemezsin.
Galatasaray'a yüzlerce futbolcu geldi ve hiçbir td Avrupa'da bu başarınon yanına gelemedi.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Torrent başarısız dedim sen direkt Ft gömmeye başladın.
Teknik direktörün önemini bu kadar küçümseyemezsin.
Galatasaray'a yüzlerce futbolcu geldi ve hiçbir td Avrupa'da bu başarınon yanına gelemedi.
Ben gerçekleri soyledim, işine gelirse. 😉
Benim amacım seninle kötü olmak ya da kavga çıkarmak değil. Karşıma babamda gelse aynı cümleleri kurarım. 🙂

LaketrooS

80+ Silver
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü uzun süredir adı anılan Okan Buruk oldu!

Okan Buruk, bir sonraki görevini Galatasaray teknik direktörlüğü olarak planladığı ve hayal ettiği için son 3 aydır Galatasaray kadrosu üzerine çalışmalar yapıyordu.(Transfer Web)
Okan Buruk, Galatasaray yönetimine herhangi bir maddi talebi olmadığını aktardı. Galatasaray yönetimi kontrata ne yazarsa Okan Buruk'un alacağı maaş o olacak. (Transfer Web)

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gs eski gs değil diyip kaçıyorum

Besim Tibuk

80+ Gold
Ben gerçekleri soyledim, işine gelirse. 😉
Benim amacım seninle kötü olmak ya da kavga çıkarmak değil. Karşıma babamda gelse aynı cümleleri kurarım. 🙂
Dediğim gibi ben Okan Buruk ile ilgili bir şey demedim.
Torrent varken de deztekledim, şimdi de destekleyeceğim.
Ayrıca gelmesine sevindim de çünkü başarıya çok aç ve çok istekli birisi.
Lakin sen direkt FT üzerinden yürüdün.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
Ne kadar çok ft yi sevsem de bnce zamanı doldu bunu geçen sezon gördük şimdi diyecekler uefa da lider çıktık uefa da geçiş oyunlarını çok iyi yapıyordu ama lig de böyle oynayamazsın B planı da yoktu bnce kadro kurma konusun da bnce yetersiz 30m harcadı 13. olduk 1m euro harcasak yine 13. olurduk herhalde torrenti getirmek büyük hataydı çünkü belliydi büyük bi kaos vardı ama torrent e kalmak için hiçbişey yapmadı lig bitti hala babel ömer arda oynuyordur devre arası transferleri çok kötüydü semih gomis pulgar gedsonu da almadı diğer tdlere bakın nuri,ismail.emre geldikleri gibi dokunuş yaptılar ama bn bişey göremedim belki görenler vardı bilmiyorum bnce torrent td değil ama çok iyi yardımcı hocadır.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hayırlı Olsun.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi ben Okan Buruk ile ilgili bir şey demedim.
Torrent varken de deztekledim, şimdi de destekleyeceğim.
Ayrıca gelmesine sevindim de çünkü başarıya çok aç ve çok istekli birisi.
Lakin sen direkt FT üzerinden yürüdün.
Bende Okan'ı gömmedim. Galatasaray'a gelen td'yi aşağıya çekmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı, olamaz.
TD gelir başarılı olursa yola devam ederim.
20 yıl başarılı olur 21. yıl başarısız olursa gönderirim.
Burda sabaha kadar konuşsakta ortak yolu bulamayız. Biraz ağır konuşmuş olabilirim, kusuruma bakma. 🙂
FT üzerinden yürümenin sebebide Torrent'e ettiğin o laftı ve hâlâ keşke FT gelseydi demendi. 🙂

Besim Tibuk

80+ Gold
Bende Okan'ı gömmedim. Galatasaray'a gelen td'yi aşağıya çekmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı, olamaz.
TD gelir başarılı olursa yola devam ederim.
20 yıl başarılı olur 21. yıl başarısız olursa gönderirim.
Burda sabaha kadar konuşsakta ortak yolu bulamayız. Biraz ağır konuşmuş olabilirim, kusuruma bakma. 🙂
FT üzerinden yürümenin sebebide Torrent'e ettiğin o laftı ve hâlâ keşke FT gelseydi demendi. 🙂
Torrent iyi bir hoca değil.
Yeni sezonda kendi kadrosunu kursa belki iş yapardı ama bu riski alamayız.
Okan Buruk ya da FT olmalıydı çünkü bu ligde yabancı hoca olmuyor.

Top Bottom