Grande Terim
80+ Silver
38 lik dzekoyla şampiyon olacaklarını sanıyorlaracıyom bu fenerlilere
38 lik dzekoyla şampiyon olacaklarını sanıyorlaracıyom bu fenerlilere
ondan değil eşi istanbulu türkiyeyi beğenmemişZaha Şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş o yüzden Fener'in kupa kazanamamasından dolayı şüpheli baktığı söyleniyor transfer yatabilir
Aldığım kaynaklar bu şekilde başarı endeskli bir takıma gitmek istediğinden dolayı beklettiği o yüzden hala teklif beklediğini düşünüyorum zaten teklif gelmezse Fenerbahçe'nin teklifi en yüksekti büyük ihtimal ya kabul eder ya da eski takımına tekrardan geri döner göreceğizondan değil eşi istanbulu türkiyeyi beğenmemiş
Fenerbahçeliyim şampiyon olacağımızı düşünmuyorum bu kadroyla , diyen de objektif değildir zaten38 lik dzekoyla şampiyon olacaklarını sanıyorlar
gomisin sezonun ilk yarısında kazandırdığı puanlar olmasaydı sampıyon değildiniz.Rotasyonumuz Yunan ligi gol kralı cidden güven veriyor, geçen sene Gomis kamyonuydu
Benim nankörlükgomisin sezonun ilk yarısında kazandırdığı puanlar olmasaydı sampıyon değildiniz.
Villarealdeki gibi oynarsa icardiyi keser. Angelino çok gol attırır (son durumu önemli)çok iyi rotasyon oldu ara sıra çift forvet oynar bakambu
Şampiyonuz diyen yok zatenİki tane veteran topçu getirdiler diye yine şampiyon oldular . Kanmayın bunlara, yine aynı hatalar. İşi bitmiş topçulara milyarlarca lira para. Teknik direktörsüz transfer, teknik direktör gelince elleri cebinde başkan pozu(benim istediğim transfer olacak)
icardi yi yedek bırakacağını sanmıyorum en fazla önemsiz maçlarda ilk 11 de başlar bakambuVillarealdeki gibi oynarsa icardiyi keser. Angelino çok gol attırır
Veteran ama iyi oyuncular geldi, takımda lider oyuncu yoktu dzeko da tadiçte az sakatlanan lider oyuncular. Stoper ve kanat eksiğimiz kapandı gibi (ekambi gelirse zaha bu saatten sonra zor gelir) ama ortasahada net gerideyiz oraya net a kalite adam lazım oraya iyi adam gelirse şampiyon olabiliriz.İki tane veteran topçu getirdiler diye yine şampiyon oldular . Kanmayın bunlara, yine aynı hatalar. İşi bitmiş topçulara milyarlarca lira para. Teknik direktörsüz transfer, teknik direktör gelince elleri cebinde başkan pozu(benim istediğim transfer olacak)