Galax 4070 Super alınır mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam maximum kredi kartı ile alacağım 9 ay da taksit yapacağım. Taksit dahil 32 bin TL bütçem var AMD kesinlikle istemiyorum bu fiyata en iyisi bu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el, kesinlikle düşünmüyorum bilginiz olsun arkadaşlar.

Arkadaşlar selam maximum kredi kartı ile alacağım 9 ay da taksit yapacağım. Taksit dahil 32 bin TL bütçem var AMD kesinlikle istemiyorum bu fiyata en iyisi bu mu?

5070 bak 4000 serisi alınmaz artık nvdia tarafında stoklar bitti ürünler mega kazık 4000 de 5070 alabilirsiniz bütçeniz dahilinde

5070 bak 4000 serisi alınmaz artık nvdia tarafında stoklar bitti ürünler mega kazık 4000 de 5070 alabilirsiniz bütçeniz dahilinde
keşke mesajı okusaydınız bütçe yok bütçe diye bas bas bağırmışım.

Tam olarak nereden nasıl 9 taksit alınıyor
gaming.gen.tr

Tam olarak nereden nasıl 9 taksit alınıyor
1742202533820.png

Size değil hocam arkadasa yazdım 9 taksit 5070 nerde 32 diye

Bence bekleyin taksit fırsatlı kartlar gelebilir aradaki 6 bine yazık
Ben de araştırdım 40'lara kadar çıkıyor taksit ile param da yok max bütçe bu taksit daihli. Ben istemez miyim 5070 almak :D

Size değil hocam arkadasa yazdım 9 taksit 5070 nerde 32 diye

Bence bekleyin taksit fırsatlı kartlar gelebilir aradaki 6 bine yazık
Hocam aldım ya beklersem şimdi fiyat yükselirse stoklar da az zaten. Onu da alamam başıma bir kere gelmişti.

Ben de araştırdım 40'lara kadar çıkıyor taksit ile param da yok max bütçe bu taksit daihli. Ben istemez miyim 5070 almak :D

Hocam aldım ya beklersem şimdi fiyat yükselirse stoklar da az zaten. Onu da alamam başıma bir kere gelmişti.
H.o o zaman

ben kullanıyorum güzel bi ekran kartı sıkıntısını görmedim almışken beyazını alın daha şık duruyor arada fark yoktu galiba zaten

güzel kardeşim hepsiburada vade farksız direk 9 taksit yapıyor hepsiburada world premium karta hepsiburadadnan alabilrisin 5070 vade farksız

Alıntıyı görüntüle
Başvurdum 2 gün önce red yedim zaten vermiyor hocam.

güzel kardeşim hepsiburada vade farksız direk 9 taksit yapıyor hepsiburada world premium karta hepsiburadadnan alabilrisin 5070 vade farksız

Alıntıyı görüntüle
o olsa direk bunu alırdım zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri